Tužna sudbina

Najbogatija pevačica na ivici propasti: Izjeda je opaka bolest, organi otkazuju, ostala bez dinara!

Porodica joj je okrenula leđa, deca godinama ne razgovaraju sa njom, a organi joj polako otkazuju, jedan po jedan
Vip priča 28.06.2016. - 09:29h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Čim se pojavila na sceni pre nekoliko decenija, pevačica Šer proglašena je kraljicom pop muzike.

 

Iz godine u godinu, njen uspeh bio je sve veći i uskoro je postala najpopularnija i najbogatija muzička zvezda, ali sreća se nedavno okrenula, i to za 180 stepeni.

 

Naime, sedamdesetogodišnja Šer se još osamdesetih godina zarazila opasnim virusom, koji je tek pre nekoliko meseci počeo da uzima danak i pevačicino zdravstveno stanje je sve gore, piše National Enquirer.

 

Njeni prijatelji su otkrili da popularnoj Šer otkazuju organi, jedan po jedan. Porodica joj je okrenula leđa, a bivša milijarderka je sada na ivici egzistencije.

 

Još krajem osamdesetih dijagnostikovan joj je Epstejn-Bar virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa i nekoliko vrsta raka.

 

"Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna", otkrila je pevačica.

 

Ima milione u banci, fanove širom sveta, a nema jedino što želi: Gorka sudbina slavnog glumca!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Zbog zdravstvenog stanja Šer je morala da napravi pauzu u karijeri, jer više ne može da izdrži nastupe, a kamoli naporne turneje, koje je baš iz ovog razloga više puta prekidala i otkazivala. Kako bi preživela, pevačica jermenskog porekla počela je da snima reklame.

 

Izuzev mnogo novca koje je potrošila na neuspela lečenja, pevačica je izgubila bogatstvo i zbog nekontrolisanog trošenja i rasipanja, kao i loših ulaganja. Kada se tome dodaju brojne pauze u karijeri i izostanak abnormalnih honorara na koje je navikla, njen novac se jednostavno istopio.

 

Danas je Šer u najgoroj situaciji koja ju je ikada zadesila - zdravlje joj je narušeno, a nema kome da se obrati osim nekolicini prijatelja. Iako ima dvoje dece, američki mediji odavno pričaju da je sa njima u jako lošem odnosu, isto kao i sa dva bivša muža.

 

Zbog svega ovoga, pevačica se potpuno povukla iz javnosti.

 

"Ona želi da umre na miru i da ne opterećuje nikoga svojim problemima", istakli su prijatelji slavne zvezde, dok su njene komšije otkrile novinarima da je pevačica zbog bolesti neprepoznatljiva i da čak ne može normalno ni da hoda.

 

Isidoru Bjelicu optužili da je lažirala bolest: Potresno pismo Nebojše Pajkića ućutkalo zle jezike!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...