Zle glasine

Isidoru Bjelicu optužili da je lažirala bolest: Potresno pismo Nebojše Pajkića ućutkalo zle jezike!

Iako je prošla sve komisije i zvanično je proglašena invalidom jer sa kancerom ovariuma 3b samo 20% žena uspe da doživi pet godina, opet kidišu na nju besne ale, ne daju joj mira kao da se plaše da se ne rehabilituje i preživi
Vip priča
14:26h Autor:
Isidoru Bjelicu optužili da je lažirala bolest: Potresno pismo Nebojše Pajkića ućutkalo zle jezike!
Foto: Facebook / Isidora Bjelica

Nebojša Pajkić, suprug Isidore Bjelice oglasio se povodom suočavanja sa zlim glasinama da je njegova supruga lažirala tešku bolest, uz poruku za sve one koji su tvrdili tako nešto.

U svom otvorenom pismu javnosti, Nebojša je iskreno opisao najteže trenutke kroz koje njegova porodica prolazi.

"Ljudi retko pišu o ljubavi. Mnogo češće o mržnji. Zašto mrze ovog i onog, kritike, cinizmi, doskočice, direktne zastrašujuće uvrede... Ljubav ona otvorena prema bilo kome se ismeva. Kada se neko divi poznatoj ličnosti kažu šlihtara, kada voli majku onda je edipovac, kada priča o ljubavi prema deci kažu kao da samo oni imaju decu. Opšte je nepopularno voleti muža, suprugu, skoro isto kao i otadžbinu.

Ovde se i patriotizam tretira posprdno. Ljubav je uopšte kategorija koja se ne ceni, ismeva se i izvrgava ruglu, dok su mržnja i cinizam, diskreditovanje i difamiranje na ceni stotinama godina. Pošto sam uvek voleo da sam u manjini apropo svega tako i sada želim da pišem ono što je krajnje nepopularno, o ljubavi.

Kao što je napisao Ekhart Tole, mi smo danas u ovom trodimenzionalnom matriksu izloženi manje više psiho-patološkom materijalu i to ne bi bilo ništa čudno da iskreno kao profesor dramaturgije nisam zapanjen kakve plotove taj psihopatološki materijal može da smišlja. Dakle, đavo nema mogućnost kreacije, ali njegov potencijal gluposti u klevetama, izmišljanjima i lažima je zaista izuzetan.

Krvnička borba Isidore Bjelice: Zapomagala sam mužu da mi ubrizga vazduh u vene!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs