Humani gest

Zbog ovoga mu se ceo svet klanja: Kristijano Ronaldo jednim postupkom rasplakao sve! (FOTO)

Mnogi će se složiti s mišljenjima da jedan od najpoznatijih svetskih fudbalera često iritira svojim ponašanjem i izjavama na i van terena, da je umišljen i bahat, ali ima on i drugo, nežnije lice
Vip priča 17.06.2016. - 10:44h Autor: net.hr
Foto: AP

Mnogo je negativnih kritika dobio Kristijano Ronaldo nakon uvodnog nastupa Portugalije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Portugalci su odigrali samo 1-1 protiv autsajdera Islanda, a Ronaldo ničime nije potvrdio da je jedan od najboljih svetskih fudbalera. I to samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je upravo on najbolji igrač sveta u poslednjih 20 godina.

 

Platio lečenje obolelom dečaku

 

Ronalda su nakon utakmice optužili da previše "glumi", dobio je kritike da je loš gubitnik, a ni statistika mu ne ide u prilog. Mnogi će se složiti s mišljenjima da Realov napadač često iritira svojim ponašanjem na fudbalskim stadionima i izjavama van terena, da je umišljen i bahat, da ne poštuje suparnike…

 

Surova tajna: Evo šta sin Kristijana Ronalda nikad neće saznati! (FOTO)

 

Foto: Reuters / Jason Cairnduff
Foto: Reuters / Jason Cairnduff

 

Ali, Ronaldo ima i drugo lice. Kad je u pitanju pomoć unesrećenima, kad treba pokazati solidarnost, Ronaldo je gotovo uvek u prvim redovima. U utorak se u Sent-Etjenu trostruki osvajač Zlatne lopte pojavio s neobičnom frizurom – na zadnjoj strani glave je imao obrijane dve crte.

 

Vatrogasac zagrlio dečaka i zaplakao: Razlog će vam slomiti srce! (FOTO)

 

Po društvenim mrežama i medijima su krenula nagađanja o tome šta predstavljaju dve vodoravne linije, a onda je španski portal Telesinko otkrio pravu istinu. Ronaldo je neobičan "ukras" na glavi napravio u znak solidarnosti sa jednim bolesnim dečakom.

 

Naime, priča se da je Portugalac platio lečenje dečaku koji je oboleo od raka. U procesu lečenja, dečak je bio i na operaciji nakon koje su mu na zadnjoj strani glave ostala dva ožiljka. Upravo je te ožiljke Ronaldo "imitirao" svojom frizurom i na taj način poslao podršku obolelom detetu. Možete da ga ne volite, ali za ovaj mu potez morate da mu skinete kapu.

 

4 miliona lajkova za jednu noć: Fotografija oca i sina srušila internet! (FOTO)

 

Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach
Foto: Reuters / Kai Pfaffenbach

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs