Bravo

U svetu anoreksije, ona javno slavi ženske obline: Pevačici (46) se ceo svet divi! (FOTO)

Nemam razloga da budem bilo što osim onoga što jesam, ponosno je istakla pevačica
Vip priča
06:32h Autor:
U svetu anoreksije, ona javno slavi ženske obline: Pevačici (46) se ceo svet divi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez decenijama je primer žene sa zavidnom figurom, ali ipak je bilo onih koji su mislili da ne izgleda sjajno i kritikovali njen izgled.

Na njoj sve kipi, a puca od samopouzdanja: Za ovom ženom se svi muškarci okreću! (FOTO)

Pevačica i glumica odgovarala je na pitanja obožavatelja tokom jednog panela u Los Anđelesu, na kom je predstavljala svoju seriju Shades of Blue.

U njoj 46-godišnja Dženifer glumi policijsku detektivku koja dobija mesto u antikorupcijskoj jedinici kriminalističko-istražne i obaveštajne agencije FBI.

Ona je bucka prosečnog izgleda, a sve žene joj zavide: Upecala najpoznatijeg zavodnika! (FOTO)

Obožavatelji su je pohvalili zbog toga što sopstvenim primerom oduvek podstiče devojke i žene da zavole svoje obline, a ona je odlučila da otkrije da na početku njene karijere nije sve bilo tako sjajno, i da su joj čak i najbliži saradnici govorili da je previše debela i da mora da menja svoj izgled.

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 19, 2015 at 10:22pm PDT

"Stalno su mi govorili da moram da smršam. Bila sam plesačica, sportski tip, ali čak je moj tadašnji menadžer sa kojem više ne radim govorio: Moraš da izgubiš kilograme, moraš da budeš mršavija. Ja sam odgovarala da ne moram, i da ako izgubim na težini to više neću biti ja", otkriva pevačica i dodala:

Žao nam je, dame: Ovaj tip ženskog tela najviše privlači muškarce! (FOTO)

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 4, 2016 at 3:06am PDT

"To je definitivno bila borba i tako je dobro čuti da sam na neki način time nekome pomogla, jer na kraju dana se samo trudim da budem ono što jesam, bez pokušaja da stanem u kalup onoga što bi svi drugi trebalo da budu", kaže Dženifer.

Ona je pomenutom menadžeru dala otkaz upravo zbog neumesnih komentara na račun njene težine:

"Bila sam besna zbog toga što mi je neko rekao da ne smem da imam malo više mesa na sebi, zato što uopšte nisam bila debela. To je bilo jako zlobno. Rekla sam mu da sam ja takva kakva jesam, tip žene uz kakve sam odrastala i to je prelepo. Nemam razloga da budem bilo šta osim onoga što jesam", zaključila je slavna pevačica.

Nekad je bila san svih muškaraca: Skinula se u bikini i pokazala pravo žensko telo u 5. deceniji!

Foto: AP / Rich Fury
Foto: AP / Rich Fury
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs