Tuga

Mračne slutnje Halida Bešlića nakon 2 smrti: Ispada da sam ja sledeći!

Nakon smrti oca Muje, slavni pevač je ostao i bez prijatelja i kolege Ćazima Čolakovića, zbog čega smatra da mu nikada nije bilo gore
Vip priča
07:24h Autor:
Mračne slutnje Halida Bešlića nakon 2 smrti: Ispada da sam ja sledeći!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Bosanski pevač Halid Bešlić nedavno je ostao bez oca Muje, čija smrt ga je zadesila na turneji po Americi, a pogodila ga je i smrt prijatelja Ćazima Čolaković, a kako je rekao, sledeći je on na redu.

"I život i smrt su deo naše svakodnevnice. Nikada mi u životu nije gore bilo, ali izdržao sam. Samo ja znam kako i na koji način. Sve je to sada iza mene, pomalo se stabilizujem i privikavam na život posle smrti i sahrane moga oca", rekao je Bešlić i otkrio šta je prvo pomislio kada je saznao za očevu smrt.

Izjava Halida Bešlića hit na Internetu: Reči o kojima bruji cela Srbija!

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

"Pomislim na ono što mi je moja pokojna mama govorila: "Sine Halide, u životu i smrti je najbitnije da sve ide i bude po redu". Kada sada gledam iz njene perspektive, ispada da sam ja sledeći. Moram da kažem i da se sada nadovežem na ovo - da je moje detinjstvo bilo srećno, mirno i bezbrižno na Romaniji. Tada se drugačije živelo nego danas. Bilo smo zadovoljniji ili je to sada tako sve iz moje perspektive gledanja. Srećan sam i ponoson na svoje detinjstvo. Imao sam roditelje koji su me voleli, a to je ono što je nezaboravno."

Nedavno je preminuo i Halifov kolega Ćazima Čolaković. Pogodila ga je i njegova smrt.

"To je zaista posebno pitanje, kao što je i moj Caka bio. Njega sam najviše voleo na estradi. On mi je najviše pomogao kad sam počeo sa pesmom, mada smo isto godište, ali on je počeo nekoliko godina pre mene. Družili smo se i privatno i poslovno. Veliki gubitak za ljude koji znaju šta je dobar pevač, dobar autor i dobar čovek", rekao je Halid.

Tuga i jad Halida Bešlića: Ovo je njegova jedina želja!

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs