Svadbena zvona

Konačno svadba: Oženio se fudbaler, mlada oduševila venčanicom! (FOTO)

Iako su mnogi sumnjali da će do njihovog venčanja doći jer je od veridbe prošlo četiri godine, Kristin Bliklej i Frenk Lampard, nikada sigurniji u svoju ljubav, stali su na ludi kamen
Vip priča
01:24h Autor:
Konačno svadba: Oženio se fudbaler, mlada oduševila venčanicom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Četiri godine nakon veridbe u Los Anđelesu, par je u nedelju konačno stao na ludi kamen.

Frenk Lampard (37), bivši engleski reprezentativac, zakleo se na večnu ljubav svojoj izabranici, 36-godišnjoj Kristin Bliklej. Kristin je glumica i voditeljka šou emisije "Dancing On Ice".

Ceremonija venčanja upriličena je u crkvi Svetog Pavla u Londonu, uz prisustvo porodice, prijatelja i brojnih kolega iz sveta futbala i šoubiza.

Mlada je na sebi imala belu vezenu haljinu sa rukavima od čipke. Procenjuje se da je venčanica koštala više od 10 hiljada funti, a nosi potpis kreatorke Suzan Nevil.

Svi su plakali: Svadbena fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U stilu princeze, Kristin je izgledala veličanstveno, a biseri prišiveni na haljini, veo sa čipkom po krajevima i jednostavan beli bidermajer savršeno su zaokružili njen stajling.

Iako su mnogi sumnjali da će do njihovog venčanja doći jer je od veridbe prošlo četiri godine, norveška lepotica i fudbaler nikada sigurniji u svoju ljubav, stali su na ludi kamen.

Par se zabavlja od 2009. godine, a 2011. su se verili.

Ovako izgleda venčanje od 43 miliona dolara: Svadba godine kineske Kim Kardašijan! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs