Ima se, može se

Ovako izgleda venčanje od 43 miliona dolara: Svadba godine kineske Kim Kardašijan! (FOTO)

Pred 2.000 zvanica, sa tortom koja je visinom premašila mladu i dekoracijom koja je izgledala kao iz romantične bajke, kineska Kim Karadašijan rekla je sudbonosno Da svom vereniku
Wedding
00:04h Autor:
Ovako izgleda venčanje od 43 miliona dolara: Svadba godine kineske Kim Kardašijan! (FOTO)
Foto: Instagram / Angelababyct

Najpoznatija kineska glumica današnjice i njen verenik, a i kolega, priredili su venčanje koje je koštalo, ni manje ni više nego 43 miliona dolara.

Da li je ekstravagancija izgubila meru i prešla granice ukusa, ili je "iživljavanje" sa viškom bogatstva jednostavno postalo "in", jer privlači najviše "lajkova" ili pratilaca po društvenim mrežama? Ili, iz nekog drugog ugla, oni imućni se vode poznatom krilaticom "ima se, može se"?

Drugo svadbeno veselje unuka Grejs Keli: Italijansko venčanje iz snova! (FOTO)

A photo posted by Dior Official (@dior) on Oct 14, 2015 at 1:15am PDT

Na ovakva pitanja može i ne mora da se odgovori, ali da se u današnjem svetu interneta i malog, ali "odabranog" broja prebogatih, ide iz krajnosti u krajnost, svakako ilustruje i "kineska svadba godine", vredna 200 miliona juana, odnosno 43 miliona dolara.

Venčanje popularne glumice Jeung Ving, poznatije kao Ejndžel Bejbi, koju mnogi "krste" kao kinesku Kim Kardašijan, i njenog izabranika Huanga Ksiaominga, kineskog glumca, pevača i foto modela, organizovano je u Šanghaj Egzibišn Centru, pred 2.000 zvanica, sa bogatim dekorativnim efektima.

Udala se u venčanici staroj 120 godina: Haljina nošena 11. put u porodici! (VIDEO)

A photo posted by @angelababyct on Sep 24, 2015 at 6:12am PDT

Dominacija pink i ljubičaste boje, neonsko osvetljenje, raskošni cvetni aranžmani, hologrami, bogat jelovnik, a u centru torta koja visinom premašuje mladu...milionsku svadbu su pretvorili u romantičnu bajku, prenetu direktno sa filmskog platna, preneli su strani mediji.

A ispred "dvorca iz bajke", parkirani luskuzni automobili, od Ferarrija do Rols-Rojsa, uz 200 članova obezbeđenja.

10 zapovesti pre udaje: Svaka žena mora da zna!

A photo posted by @angelababyct on Oct 12, 2015 at 5:33am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs