Tragičan događaj

Nije krio suze: Očaj ga savladao na mestu ubistva 90 njegovih obožavalaca! (FOTO, VIDEO)

Američki bend "Eagles of Death Metal" vratili su se u suzama u Bataklan, koncertni prostor u kojem je tokom nedavnih terorističkih napada u Parizu ubijeno 90 njihovih obožavalaca tokom koncerta
Vip priča
20:44h Autor:
Nije krio suze: Očaj ga savladao na mestu ubistva 90 njegovih obožavalaca! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP/Jacques Brinon

Članovi američkog benda "Eagles of Death Metal" vratili su se u suzama u Bataklan, koncertni prostor u kojem je tokom nedavnih terorističkih napada u Parizu ubijeno 90 njihovih obožavalaca tokom koncerta.

Frontmen Džes Hjuz je sa kolegama iz benda

položio cveće i pročitao poruke koje su ožalošćeni ostavljali u znak poštovanja i sećanja na poginule 13. novembra. Zagrlili su se ne skrivajući očaj i suze.

Tokom tragičnog događaja, bend samo što je izašao pred punu koncertnu dvoranu kada su teroristi upali u Bataklan i počeli nasumično da pucaju na nesrećnu publiku koja je došla da sluša svoju omiljenu muziku, piše Sky News.

Niko od njih nije mogao ni da zamisli koliko se mladih fanova nikada neće vratiti kućama nakon te kobne večeri i koliko će im ti trenuci zauvek obeležiti živote, uključujući i članove "Eagles of Death Metal".

Oni su izbegli smrt u poslednjem trenutku, kada su sa bine pobegli u garderobu, gde su se sakrili. Međutim, član prateće ekipe benda, 36-godišnji Nik Aleksander nije uspeo da se spase, teroristi su ga upucali i on je podlegao ranama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs