Dirljiva priča

Čovek od kamena pokazao osećanja: Posle ovoga volećete ga još više! (FOTO)

Poznati glumac nije nimalo čvrst kada se radi o porodici i voljenim osobama
Vip priča
00:44h
Čovek od kamena pokazao osećanja: Posle ovoga volećete ga još više! (FOTO)
Foto: AP

Dvejn Daglas Džonson, poznat pod nadimkom The Rock, nije čvrst kada su u pitanju emocije i porodični odnosi, a to je dokazao i ovom pričom zbog koje nećete moći da zadržite suze.

Slavni glumac i rvač nikada nije bio stidljiv kada su u pitanju osećanja, kao i odnos sa majkom. Na svom Instagram nalogu objavio je emotivnu fotografiju svoje majke Ate Džonson povodom Dana majki.

Na fotografiji je Ata uplakana, a u opisu glumac je objasnio šta se dogodilo:

Irina Šajk našla novu ljubav! Ko je lepši: Dvejn ili Ronaldo?

"Zanimljiva priča za Dan majki. Sedimo zajedno u avionu i odjednom ona gleda oko sebe i kaže - Sine, ne mogu da verujem da je ovo moj život. Baka i deka bi bili jako ponosni.

A photo posted by therock (@therock) on May 10, 2015 at 1:17pm PDT

Ja sam je tada upitao da li je srećna i baš nam je u tom trenutku stigao doručak. Ona mi je odgovorila: Jesam li srećna? Pre sam se brinula kako ću da nam platim doručak, a sada mi ga neko samo servira. Sine, ne mogu biti srećnija, rekla mi je kroz suze.

To je žena koja je, kada sam imao 14 godina, bila izbačena iz stana jer nije mogla da plaća stanarinu od 180 dolara nedeljno. Samo sam je gledao i nasmejao se jer mi je rekla da je srećna, a svi znate da kada nam roditelji kažu da su srećni to znači da smo mi uradili dobar posao kao njihova deca.

Selin Dion kroz suze otkrila: Nemam budućnost, živim dan po dan! (VIDEO)

Srećan Dan majki svim majkama koje su to zaslužile i srećan Dan majki mojoj majci, koja će me verovatno ubiti jer sam stavio sliku na kojoj ona plače", napisao je poznati glumac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs