Neočekivani uspeh

Ispovest Al Paćina: Žene su spavale ispred mojih vrata!

Postati bogat i slavan me nikada nije interesovalo. Jedina stvar do koje mi je stvarno stalo je gluma, prisetio se slavni glumac početaka svog svetskog uspeha
Vip priča 01.04.2015. - 12:51h Autor: Tanjug
Foto: Reuters

Holivudska zvezda Al Paćino tvrdi da ga slava nikada nije zanimala.

 

"Postati bogat i slavan me nikada nije interesovalo. Jedina stvar do koje mi je stvarno stalo je gluma. Potekao sam iz Bronksa, a slava me je zatekla nepripremljenog. Posle "Kuma", nisam znao šta me je snašlo. Nisam više znao ko sam, žene su spavale ispred mojih vrata", ispričao je slavni glumac u intervjuu za francuski magazin Paris Match.

 

Životna priča Merilin Monro: Tragična sudbina koja ne prestaje da interesuje ceo svet!

 

Njegova ljubav za glumu i scenu datira još iz doba kada je kao gimnazijalac video "Galeba" Antona Čehova. On, ipak, ne želi da se priseća prošlosti.

 

"Živim u sadašnjem trenutku", kazao je on. "Živim u svojoj glavi. Gde god da se nađem, imam osećaj da sam samo u prolazu", rekao je Paćino osvrćući se u gotovo praznoj kući u Los Anđelesu koju je iznajmio da bi bio bliže blizancima Antonu i Oliviji nad kojima deli starateljstvo sa bivšom partnetkom Beverli Danđelo.

 

"Već osam godina živim ovde, ali se nikada nisam uselio jer svakog dana sebi kažem da ću otići. Moja deca su moj život, ali moj dom je Njujork, tamo su moje uspomene. Ovo ovde je nešto drugo", naveo je on.

 

Paćino je govorio i o svom novom filmu "The Humbling" u kom tumači starijeg glumca koji zapada u depresiju jer više nije u stanju da igra na sceni.

 

Šokantna ispovest sina Džoan Kolins: Majka me nikad nije zagrlila!

 

"To je priča koja govori o teškoći razdvajanja umetnosti od života. Glumac ispražnjen od emocija je nešto poput pisca koji se blokira pred praznim papirom. Često i sam razmišljam o pustoši koje starost donosi. Ali, ipak, ne bih rekao da je ovo autobiografski film. Možda delujem umorno, ali svakako ne i deprimirano!" rekao je 74-godišnji glumac.

 

Kako bilo, Paćino će zauvek ostati upamćen kao Majkl Korleone iz "Kuma", Toni Montano iz "Lica sa ožiljkom" ili Frenk Slejd iz "Mirisa žene".

 

Paćinu to ne smeta: "Ne žalim se, moglo je da bude i gore".

 

Al Paćino nije hteo da glumi u Kumu: Smatrao je Kopolu ludim što je njega izabrao!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...