Tragedija

Otkriven mračan plan Aleksandra Mekvina: Hteo da izvrši samoubistvo na svojoj reviji!

Britanski dizajner bio je veoma depresivan i opsednut smrću pa je planirao da se ubije pred kamerama dok svi gledaju u njega
Vip priča 05.02.2015. - 14:18h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Verovatno najbolji birtanski dizajner mlađe generacije imao je mračan plan. U novoj biografiji čuvenog modnog gurua koji je oblačio najpoznatije i najlepše žene današnjice, piše da je želeo je da umre na “večičanstven” način.

 

Aleksandar Mekvin je izvršio samoubistvo 11. februara 2010. godine nakon što je pao u duboku depresiju zbog smrti svoje majke, a novinarka Dženet Strit Porter u novoj knjizi tvrdi da je Mekvin dugo planirao da izvrši samoubistvo u javnosti, prenosi Mirror.

 

”On me je opsedao da mu dam broj mog ličnog trenera i na kraju sam popustila. Međutim, posle nekoliko časova, trener je odustao od saradnje sa Aleksandrom jer se ovaj stalno drogirao. Nije želeo da bude odgovoran za njegovu preranu smrt”, tvrdi novinarka.

 

Sofija Loren o spontanim pobačajima, strahu i očajničkoj želji da zatrudni!

 

“Mekvin je stalno nešto muljao i često je bio nezadovoljan onim što je video u ogledalu. Dobijao je na težini i često je govorio da više liči na prodavca metala nego na modnog dizajnera. On je želeo da izgleda kao Kelvin Klajn ili Ralf Loren”, dodaje ona.

 

Dizajner je bio na vrhuncu slave kada je 2007. godine njegova mentorka Izabela Blov izvršila samoubistvo. Mekvin je postao opsednut smrću i zagrobnim životom. Njegov rođeni brat Majkl je u to vreme jedva preživeo težak infarkt:

 

”Stalno je insistirao na pitanjima da li sam nešto video. Da li je bilo svetla u tunelu, da li postoji kapija zagrobnog života. Rekao je da želi da ode dok radi i tokom revije. Bio sam šokiran”, tvrdi Majkl.

 

Kim Besindžer otkrila svoje najstrašnije iskustvo: Plakala sam, tresla se, nisam izlazila iz kuće!

 

U maju 2009, Mekvin je jedva izbegao smrt zbog prekomerene upotrebe droge. Kada se oporavio, pozvao je tim pravnika da sastavi testament. Početkom 2010. godine njegova majka je preminula usled otkazivanja bubrega. Dan uoči njene sahrane, Mekvin se obesio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...