Oštre kritike

Jelena Maćić o Ani Mariji Žujović: Sestro slatka, ne pravi se karijera javnim kukanjem!

Šminkerka Jelena Maćić osvrnula se na događaj koji je proteklih nekoliko dana glavna tema svih medija, oštro osudivši postupak Ana Marije Žujović koja je fotografiju sa jasno vidljivim povredama podelila sa javnošću
Celebrities
15:58h Autor:
Jelena Maćić o Ani Mariji Žujović: Sestro slatka, ne pravi se karijera javnim kukanjem!
Foto: Kurir Arhiva

Vest da je voditelj Vladimir Stanojević brutalno pretukao svoju suprugu, fitnes instruktorku Ana Mariju Žujović, podigla je veliku prašinu u medijima. Dok jedni oštro osuđuju ponašanje voditelja, sa druge strane su oni koji celu priču smatraju marketinškim trikom. U ovu drugu grupu spada i naša poznata šminkerka Jelena Maćić, koja je, bez dlake na jeziku, iznela svoje stavove povodom ovog događaja, prenosi Story.rs.

"Ne znam ko je ta Ana Marija Žujovic?! Nikad čula! Ali vidim da privlači pažnju nekakvim batinama?! E ovako: Sestro slatka, ne pravi se karijera javnim kukanjem, nego talentom! Sama birala, sama rešavaj!I na kraju...jedan je Adil... :) Auuu...šta je profi žrtava ovih dana! Nećeš se od toga leba najesti...motiku u ruke!", napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu, nakon čega se osvrnula na Ana Marijin komentar u kom je sebe uporedila sa Rijanom, a svog supruga Vladimira sa Krisom Braunom. "Ne....nisi Rijana...i nikada nećeš biti...znaš, ona je pakleno talentovana! A tek nemoj o Srbiji da pričaš! Ovde se umire od gladi dok se ti guziš pred objektivom...sva takva...prebijena...ti si ova Srbija(...) Odavno smo kao društvo izgubili moralni kompas...što se ovo dvoje tiče...sta reći? Žene će saosećati sa njom, te možemo uskoro očekivati uplakane i prebijene šiparice....jer slava, moda, trend... Što se njega tiče...jedna ode, dođe deset novih...i to je to! Sva sreća te se ne radi o nekim velikim karijerama, tako da niko na gubitku nije...i da... Žene jesu slabiji pol...ali ne i gluplji...",napisala je Jelena i dodala:

Vlada Stanojević saslušan u policiji: Preti mu robija zbog nasilja nad ženom!

"Da da...žrtva...kako da ne...pa ona je presrećna...i da, Vlada je mnogo dobar dečko i nije nasilnik...devojka je suuuuper raspoložena...a vi i dalje saosećajte. Meni ne pada na pamet!", izjavila je poznata šminkerka, a zatim objasnila i šta bi bilo kada bi ona sama došla u sličnu situaciju.

"Šanse da se ovo meni desi od rođenog frajera graniči se sa naučnom fantastikom. Ali, kada bi se desilo...dobio bi flašu u glavu! Ganjala bih ga na sve moguce načine! Prijavila! Insistirala da ga privedu! Mozda bih mu stavljala redovno ricinus u hranu...tablete za spavanje u večeru, pa bih ga lešila od batina tako uspavanog...ko zna, možda bih platila nekom da ga odvali od života i slomi mu svaki prst na ruci kojom me je udario! A onda kada bih ga smestila iza rešetaka, ni tamo mira ne bi imao...e onda, samo onda napisala bih javno STOP NASILJU NAD ZENAMA!

Eto...to bi ja, ali sigurno se ne bi guzila pred aparatom i takvu skaradnost okačila na fb ...pa se jos kikotala i vrištala od sreće svaki put kada me neki novinar pozove...ne bi lupetala te gluposti, govorila da sam suuuuuper!!! da mi je diiiivnooo!!! da nisam imala nameru da se medijski eksponiram...i ostali biseri. Mislite o tome dok lamentirate nad nesrećom ove evidentno poremećene ribe...bas zato što je nedopustivo da muškarac udari ženu, žene moraju biti vredne poštovanja...ko ne vidi sve to u ovom slučaju, ili je licemer ili ima problem sa sobom kao i ova "žrtva"....u ovom trenutku svakom petom komšija leši ženu, decu...hoćete zvati policiju? A?", zaključuje Jelena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs