Iskrena

Bebi Dol otkrila zašto se udala tek u šestoj deceniji: Nisam htela da se razvodim!

Pevačica kaže da ju je iskustvo njenih roditelja nateralo da dobro razmisli o udaji, zbog čega je toliko i čekala
Vip priča
16:12h Autor:
Bebi Dol otkrila zašto se udala tek u šestoj deceniji: Nisam htela da se razvodim!
Foto: Kurir Arhiva

Pevačica Bebi Dol (52), koja se tajno venčala krajem septembra, otkrila je da se braka plašila zbog trauma iz detinjstva, jer su se njeni roditelji razveli i to je uticalo na njenu odluku da tek sad stane na ludi kamen.

Vlada Stanojević i Ana Marija Žujović se tajno venčali u Las Vegasu! Fotografije pogledajte OVDE.

"Mogla sam ja da se udam i sa 20 godina, ali nisam htela da se razvodim. Moji roditelji su se razveli i to je mnogo uticalo na mene. Sa 20 godina sam već imala dosta obaveza, nije da nisam imala partnera, ali odlazila sam čim u vezi nema puno poštovanja" - započela je Bebi, a onda objasnila i kako se odlučila da ipak kaže sudbonosno Da.

"Pre dve godine upoznala sam svog sadašnjeg muža, on je pisac. Jedno vreme nismo imali kontakt, ali zapamtila sam ga. Kada smo se napokon čuli rekao mi je da mu je to bilo najdužih mesec dana čekanja" - rekla je pevačica, a onda se Snežana Đurišić ubacila, pitavši je po čemu je to zapamtila svog muža.

"Po rukama sam ga zapamtila", bila je kratka Bebi Dol.

Iako su samo dva meseca u braku, Amal Alamudin je već zgrožena Klunijevom navikom u krevetu! O čemu se radi, saznajte OVDE.

"On me pitao da započnemo zajednički život, ja sam pristala, što da ne. Krišom je organizovao i ceremoniju, rekao mi je danas da se sutra venčavamo" - ispričala je Bebi u emisiji Magazin In, koja se na svom tajnom venčanju pojavila kada je sve bilo organizovano, a na kraju je imala poruku za sve neudate žene:

"Preporučujem svim damama strpljenje i veru" - zaključila je pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs