Ima se, može se

Nataša Bekvalac upisala ćerku u novu školu: Za privatnu ustanovu izdvojiće 32.000 evra!

Pevačica je rekla da je dužna da Hani pruži najbolje obrazovanje, pa ju je iz internacionalne prebacila u privatnu školu
Šuška se 14.12.2014. - 22:11h Autor: Kurir
Foto: Kurir

Pevačica Nataša Bekvalac školuje svoju ćerku Hanu Ikodinović u jednoj od najskupljih privatnih škola u Beogradu.

 

Iako je njena mezimica prvi razred završila u internacionalnoj osnovnoj školi, pevačica je odlučila da je prebaci u privatnu ustanovu zbog programa po kojem se odvija nastava.

 

"Cena školovanja na ovom mestu iznosi 3.500 evra po razredu, od prvog do četvrtog, a od petog do osmog hiljadu evra više, tako da je krajnja suma 32.000 evra" - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

 

OVDE pogledajte kako izgleda praznična atmosfera u kući Nataše Bekvalac!

 

"Ustanova je verifikovana od Ministarstva prosvete i sporta i programski sadržaj je isti kao i za sve ostale škole. Nastava se odvija na srpskom jeziku, ali se radi po najsavremenijem sistemu obrazovanja i uče se dva strana jezika. Svako dete ima pravo na školski prevoz od kuće, a u odeljenju bude po 15 učenika" - zaključuje izvor.

 

Nataša nerado govori o tome da svojoj ćerki skupo plaća školovanje, ali je često isticala da je dužna da joj priušti najbolje obrazovanje.

 

"Ja sam tu da je usmerim tih 15 godina, koliko se bude školovala ili koliko već ona odluči da se obrazuje. Ipak, više ja učim od nje nego ona od nas. Naša deca su druga generacija, kao što smo i mi bili druga generacija u poređenju s našim roditeljima i samo im treba biti podrška" - rekla je Nataša prilikom Haninog polaska u školu.

 

A kako Nataša Bekvalac izgleda posle noćnog provoda, pogledajte OVDE - Kafana više nikada!

 

Hana je u školi u društvu dece drugih poznatih ličnosti pošto istu ustanovu pohađaju i ćerke Goce Tržan, Isidore Bjelice, kao i sin Nevene Adžemović.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...