Seksualno zlostavljanje više nije tabu tema

I Lejdi Gaga progovorila: Silovana sam sa 19 godina!

Kontroverzna pevačica otvorila je dušu u jednoj emsiji i priznala i da je išla kod psihijatra kako bi se oporavila od traume
Vip priča
02:00h Autor:
I Lejdi Gaga progovorila: Silovana sam sa 19 godina!
Foto: AP

Ekscentrična američka pevačica, Lejdi Gaga, ispričala je u emisiji Hauarda Sterna kako je prošla kroz neke grozne stvari te da joj je bila potrebna psihička i fizička terapija kako bi se izlečila nakon što ju je s 19 godina silovao muzički producent.

Kad ju je voditelj pitao o ovom brutalnom činu, Gaga je odgovorila:

OVDE pročitajte ispovest Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja - U 17-oj godini silovao ju je čovek za kog se kasnije udala!

"Ne želim...Ne želim o tome... Srećna vremena! Hajde da pričamo o srećnim stvarima" - a onda je ipak odgovorila:

"Prošla sam kroz neke grozne stvari kojima sada mogu da se smejem, jer sam prošla fizičku i psihičku terapiju, kao i onu emocionalnu, zbog čega sam vremenom uspela da se oporavim. Da budem iskrena, bilo mi je 19 godina. Išla sam u katoličku školu kad su mi se dogodile sve te grozne stvari i pomislila sam - jesu li odrasli jednostavno ovakvi? Bila sam vrlo naivna" - dodala je pevačica.

Devojci koja je snimila dobacivanje muškaraca na ulici sada prete silovanjem! Detalje pogledajte OVDE.

Na pitanje je li se ikada suočila sa svojim silovateljem, koji je 20 godina stariji od nje, Gaga je odgovorila:

"Mislim da bi me to prestravilo. Videla sam ga jednom u prodavnici i paralizovala sam se od straha."

Pevačica je priznala i da nikome nije rekla za ovaj grozni događaj kada se on dogodio, ali barem je odlučila da potraži pomoć - prenosi Dejli mejl.

OVDE pogledajte šokantne rezultate eksperimenta u liftu - samo jedna osoba reagovala na nasilje nad ženom, koje se odvijalo samo metar dalje!

"Ne znam šta sam tada mislila. Nikome nisam rekla za to. A dugo vremena nisam to želela da priznam čak ni samoj sebi. Ali onda sam pomislila - znaš šta, svo to opijanje i gluposti, moraš potražiti pomoć, inače jednostavno nećeš to rešiti" - prisetila se Gaga.

Iako pevačica nikada nije priznala o kome je tačno reč, njene kolege i obožavaoci nagađaju da se radi o Dr Lukeu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs