Pevač nije imao pojma

Ispovest jedne Milene: Ovako mi je Zdravko Čolić zamalo uništio brak!

Moj muž, koji nikad u životu nije bio ljubomoran, tada je poludeo - ispričala je žena
Vip priča
21:58h Autor:
Ispovest jedne Milene: Ovako mi je Zdravko Čolić zamalo uništio brak!
Foto: Kurir / Dado Đilas

Žena po imenu Milena, komercijalistkinja iz Umaga u Hrvatskoj, otkrila je za Dnevnik.hr kako se jednom prilikom strašno posvađala sa svojim mužem, i to zbog pevača Zdravka Čolića.

I pored toga, Milena se trenutno sprema da krene za Dubrovnik zbog njegovog koncerta.

"Počela sam da slušam njegove pesme kao devojčica, prvo sam naučila ćerke pesmu Pevam danju, pevam noću. Sakupljala sam postere i ploče, pratila sve o njemu. Na koncerte idem zadnjih 25 godina i gotovo da za mene nema nepremostivog problema. Bila sam na koncertima u Opatiji, Puli, Novom Sadu, Ljubljani, ma ne znam gde nisam bila.

Na prvi koncert u Ljubljanu otišla sam sa suprugom. Ja u prvom redu, on iza na tribinama. Ceo koncert sam pevala i plesala i Čola mi je, ničim izazvan, doneo bocu vode. Moj muž, koji nikad u životu nije bio ljubomoran, poludeo je.

Odlepiće od ljubomore: 10 ženskih poteza koji uništavaju muškarce!

Posvađali smo se, nismo pričali mesec dana i to je bila naša prvi i zadnja svađa. Ali, od tada više ne ide sa mnom na Čoline koncerte, ali je veliki čovek i prihvatio je. Zahvalna sam mu zbog toga, jer živim za Čolin koncert", ispričala je žena.

Onaj je objasnila i da žene vole Čolu zato što mu nikada nije teško da stane, popriča i slika se sa fanovima i zato što je "najlepši i najbolji pevač svih vremena".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs