Nasilje u porodici

Sočna biografija Slavice Eklston: Tukla Bernija dok je on plakao!

Otkriveno je mnogo prljavih detalja posle razvoda, a neki od njih potresli su javnost
Šuška se
15:02h Autor:
Sočna biografija Slavice Eklston: Tukla Bernija dok je on plakao!
Foto: Profimedia

Berni Eklston upoznao je 23-godišnju Slavicu Radić 1982. godine na jednoj italijanskoj trci. Ona je tada radila za firmu koja je bila sponzor trke.

"Makni se odavde", rekao joj je. "Ostajem ovde", odgovorila mu je ne znavši sa kim razgovara. "Ako mi se još više približiš udariću te", rekla mu je, piše Daily Mail.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Svojim odgovorom Slavica nije naljutila Bernija, već ga je impresionirala i tu je započela njihova ljubavna priča. Ipak, navodi se da je Slavica bila ljubomorna i nasilna žena. Iako im razlika u godinama i razlika u visini nije bila ljubavna prepreka, čini se, sve je "nadoknadio" Slavičin temperament kojim je u početku i osvojila Bernija.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nelson Piket, koji je vozio za Eklestonov tim, rekao je jednom prilikm kako se Slavica i Berni užasno svađaju i dodao kako Berni ne trpi gluposti od svakoga, ali trpi gluposti od te žene. Piket nije shvatao šta Berni vidi u Slavici, a smatrao ju je hladnom, glasnom i teškom osobom.

Javna tajna o kojoj svi ćute: Ko ne voli Novaka Đokovića?

Kad je upoznao Slavicu, Berni je već bio u vezi sa Tuanom Tan. Kada joj je priznao svoju aferu sa Slavicom rekao joj je da je Slavica trudna i da mu je zapretila ako neće da živi sa njom da nikad neće videti dete.

Kroz plač je vikao da mu je pre rekla kako ne može da ima decu. Istukla ga zbog manekenke i nabila glavu u prozor. Uprkos rođenju njihove ćerke nastavili su sa čestim svađama. Zabranila mu je da se viđa sa ćerkom iz prvog braka, zbog čega na sahrani svog oca nije ulazo u kapelicu kako ne bi sedeo pored nje.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, ni tada nije prestao da bude lud za njom. O njenoj nasilnosti svedoči i događaj kad je jednom došao u svoju kancelariju sa masnicom. "Zaradio" ju je od Slavice jer se jednom bio pojavio sa lepom manekenkom.

"Slavica je mislila da sam nameravao nešto ozbiljno sa mladom damom, ali samo sam se šalio", rekao je.

Ko je otac princa Harija: Skandal potresao britanski dvor! (FOTO)

Prema nekim navodima, desio se i sukob na putu do bioskopa. U automobilu su osim Slavice i Bernija bili njihova ćerka i njen dečko. Slavica je u jednom trenutku viknula Berniju "uspori, prebrzo voziš, manijače" i tada mu je zgrabila glavu i nabila mu je u prozor.

On je nakon toga zaustavio automobil i izašao plačući. Berni je tolerirao Slavičino zlostavljanje samo radi njihovih ćerki. Slavicu je ljutilo to što Berni nije više uživao u svom bogatstvu, a znala je i da mu preti da će ga ostaviti ako ne napusti Formulu 1.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs