Gde će joj duša

Pokušala da razdvoji Kejt i Vilijama: Zaslepljena ljubomorom nije birala sredstva! (FOTO)

Bila je "zgrožena time što je sva pažnja bila usmerena na Vilijama i Kejt" onda kada je ona davala sve od sebe da se svidi britanskoj javnosti, navodi se u novoj knjizi
Celebrities
11:34h Autor:
Pokušala da razdvoji Kejt i Vilijama: Zaslepljena ljubomorom nije birala sredstva! (FOTO)
Foto: Reuters / Pool

Mnoštvo knjiga je napisano koje razotkrivaju nepoznate detalje u vezi sa najpoznatijom kraljevskom porodicom, a najnovijom knjigom "Game of Crowns" autora Kristofera Andersena, Kamila Parker neće biti zadovoljna. Naime, autor tvrdi da je vojvotkinja od Kornvola pokušala, i skoro i uspela, da razdvoji princa Vilijama i Kejt Midlton.

Princ Vilijam krenuo Dajaninim stopama: Ovako se bori protiv bolnog gubitka majke! (FOTO)

U knjizi je napisano da je Kamila bila "zgrožena time što je sva pažnja bila usmerena na Vilijama i Kejt" onda kada je ona davala sve od sebe da se svidi britanskoj javnosti, koja ju je krivila za smrt voljene princeze Dajane. Ovo nije prvi put da se šuška kako Kamila zna da bude vrlo ljubomorna.

Kamila je navodno nagovarala princa Čarlsa da uveri Vilijama, koji je tada bio nesiguran što bi tako mlad mogao da se oženi, da treba da raskine s Kejt. Čarls, pod jakim Kamilinim uticajem, je upravo to i uradio, pa je tako mladi par 2007. godine raskinuo. Ali, ovaj pokušaj joj nije uspeo, jer su se šest nedelja kasnije Kejt i Vilijam pomirili, a danas imaju i svoju prekrasnu porodicu.

Kejt zabranila Kamili da viđa Džordža i Šarlot: Vojvotkinja ljubomorna na mališane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs