Stravično

Slavni glumac o najvećoj javnoj tajni: Holivud je leglo organizovane pedofilije!

Žrtve koje pokušaju da progovore o tome budu zdrobljenje i njihovi životi su nepovratno oštećeni, izjavio je Ilajdža Vud
Šuška se 24.05.2016. - 22:08h Autor: Dnevnik.hr
Foto: Profimedia

"Holivud je leglo organizovanog seksualnog zlostavljanja", progovorio je o javnoj tajni Ilajdža Vud, zvezda filma "Gospodar prstenova".

 

Poznati 35-godišnji glumac je, kaže, kao dete bio zaštićen od takve vrste nasilja. U tome je veliku ulogu imala njegova majka koja mu je branila da ide na zabave na kojima su njegovi vršnjaci upravo tamo bili vrebani. Glumac je ta mučna iskustva u Los Anđelesu uporedio sa slučajem seksualnog zlostavljača Džimija Sevila.

 

Incest obeležio detinjstvo dece Vudija Alena: Sin otkrio brutalnu istinu! (FOTO)

 

"Svi smo odrasli uz Sevila. To mora da je devastirajuće. Očigledno se nešto veliko događalo u Holivudu. Sve je to bilo organizovano. Ima puno zmija u ovoj industriji – ljudi kojima je važan samo njihov lični interes", izjavio je Vud. Džimi je zlostavljao na stotine dece dugi niz godina.

 

Glumac smatra da takvi zločini, nažalost, prolaze nezapaženo i nekažnjeno jer se niko ne usuđuje da o tome govori javno.

 

"Sve što možete da zamislite, to se i dogodilo", dodao je. "To je tragedija u kojoj pokušava da se otkrije ono što se dogodilo nevinim ljudima. Žrtve koje pokušaju da progovore o tome budu zdrobljenje i njihovi životi su nepovratno oštećeni", zaključio je Vud.

 

10 godina bila u vezi sa svojim ocem: Nekadašnja dečija zvezda šokirala priznanjem! (FOTO, VIDEO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...