Otkrila detalje

Anđelika Hjuston o danu kada je Polanskog zatekla sa 13-godišnjakinjom: Nisam znala šta se dešava!

Hjustonova se prisetila te davne 1977. godine kada je svetska javnost ostala zatečena šokantnom vešću o tome kako je slavni režiser Polanski silovao i nadrogirao maloletno dete
Vip priča
20:28h Autor:
Anđelika Hjuston o danu kada je Polanskog zatekla sa 13-godišnjakinjom: Nisam znala šta se dešava!
Foto: Wikipedia

Glumica Anđelika Hjuston (63) nedavno je otkrila detalje o danu kada je videla Romana Polanskog sa maloletnom devojčicom u kući svog bivšeg dečka Džeka Nikolsona.

Hjustonova se prisetila te davne 1977. godine kada je svetska javnost ostala zatečena šokantnom vešću o tome kako je slavni režiser Polanski silovao i nadrogirao 13-godišnju devojčicu, prenosi independent.co.uk.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada je zakoračila u kuću Džeka Nikolsona, oskoravka je najpre videla režiserovu jaknu i kameru bačene u kuhinji.

"Nedugo potom, Roman i devojčica su se pojavili, upoznao me je sa njom i rekao da ju je fotografisao. Ona je nosila cipele na platformu i delovala je jako visoko. Roman je uzeo njihove jakne i kameru, i otišli su zajedno. Više o tome nisam ni razmišljala", napisla je Hjustonova u jednom odeljku svojih memoara koji je objavljen u magazinu Sandej Tajms.

Usvojena ćerka optužuje Vudija Alena za zlostavljanje, više saznajte OVDE.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Polanski je navodno nadrogirao i silovao devjčicu Samantu Geimer. Skandal je odjeknuo svetom i bacio zloglasnu senku na Holivud.

Režiser je negirao da ju je silovao, ali je priznao da je sa detetom imao nezakonit seksualni odnos. U strahu da će biti osuđen ili deportovan, pobegao je u Francusku.

Hjustonova (63) otkriva da nije pridavala značaja tom susretu, sve do sledećeg dana kada joj se na vratima pojavila policija.

OVDE pročitajte priču o 7-godišnjoj devojčici koju je majka terala da spava sa 1800 muškaraca!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

"Pratili su me do sprata i pokazala sam im travu i fioci. Tada su mi zavirili u torbu gde su pronašli gram kokaina. To im je bio dovoljan dokaz. Roman i ja smo tada oboje bili uhapšeni i odvezeni u policijsku stanicu na zadnjem sedištu odvojenih automobila", priseća se oskarovka.

"Nakon toga, usledili su novinski članci, fotografije. Romanski je bio osuđen za zlostavljanje 13-godišnje devojčice u Nikolsonovoj kući".

Polanski je nastavio da režira filmove i radi sa velikim imenima Holivuda, ali od tada nije kročio u Ameriku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs