Ne stidi se svog porekla

Kameron Dijaz potpuno iskrena: Manekenstvo je bila moja karta za beg iz siromaštva!

Mrzela sam školu, nisam imala šanse da dobijem neku stipendiju, a moji roditelji nisu mogli da priušte plaćanje fakulteta. Tako sam počela da se bavim manekenstvom. To mi je donelo putovanja i novac - priznaje glumica
Vip priča
12:52h Autor:
Kameron Dijaz potpuno iskrena: Manekenstvo je bila moja karta za beg iz siromaštva!
Foto: Fonet

Kameron Dijaz, danas jedna od najpoznatijih i najbolje plaćenih holivudskih glumica, u intervjuu za jedan magazin otvoreno je pričala o teškim životnim uslovima pre slave.

"Mrzela sam školu, nisam imala šanse da dobijem neku stipendiju, a moji roditelji nisu mogli da priušte plaćanje fakulteta. Tako sam počela da se bavim manekenstvom. To mi je donelo putovanja i novac. Manekenstvo je bila moja karta za beg iz siromaštva" - rekla je glumica.

OVDE pročitajte šokantnu ispovest Žerara Depardjea o životu pre slave!

Danas 42-godišnja Kameron ne libi se da u javnosti iznese i svoje, ponekad prilično radikalne, stavove o roditeljstvu, vezama i porodici. Međutim, u intervjuu je takođe priznala da je poslednjih godina "malo omekšala" u svojim stavovima:

"Ako osnujem porodicu i budem imala decu, super. Ako ne, ništa. Ne opterećujem se time i ne zamaram se očekivanjima drugih. Ako to učinim, učiniću to zbog sebe, ne zato što se tako mora" - rekla je Dijaz.

Kameron Dijaz priznala da je imala seks sa ženom! Detalje pročitajte OVDE.

Ona je takođe istakla da uprkos teškom detinjstvu i siromaštvu koje je prethodilo njenoj slavi, nikada nije gubila nadu i da veruje da je upravo to ono što je bilo ključno na njenom putu prema uspehu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs