Od nje je nemoguće razvesti se i ostati normalan: Ono što ova glumica radi da bi se osvetila bivšem je pakao na zemlji

Glumica Alis Evens postala je poznata protekle četiri godine kao žena od koje je nemoguće razvesti se. Njen bivši suprug Joan Grifid živi u konstantnom paklu

Vip priča
Od nje je nemoguće razvesti se i ostati normalan: Ono što ova glumica radi da bi se osvetila bivšem je pakao na zemlji
Foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pune četiri godine traje agonija zvana razvod između Alis Evens i Joana Grifida, dvoje glumaca čija karijera je pala u zaborav jer je njihov razvod dobio sve naslovne strane.

Zašto? Zato što Alis ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši muž Joan krenuo dalje sa svojim životom. Naime, on je prvo našao devojku pa je odlučio da se razvede, što je strašno pogodilo Alis.

Javno je krivila muža da se zbog njega ugojila, da zbog toga pati njena karijera, da ju je ostavio na pravdi Boga, dok su se mediji sladili njenim naletom iskrenosti.

Alis Evens
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

S druge strane Joan se trudio da nastavi karijeru i život što mu je u jednu ruku i uspelo. Osim veoma srećne ljubavi sa verenicom Bjankom, on ima i uspešnu karijeru. Ali bivša žena ga stalno povlači na dno, kao teg, jer njene izjave o njihovom odnosu i dalje su pravi spektakl.

Sada Alis tvrdi da Joan ne plaća alimentaciju za njihove dve ćerke od maja prošle godine, od kada je starateljstvo pripalo njoj te da ih nije video i nije im slao poruke nekoliko meseci.

"Dok on putuje svetom, kupuje roleks i dijamante za sebe i verenicu, ja jedva krpim kraj s kraje. Prijatelji mi daju hranu da mi deca ne bi bila gladna. Uskoro ću spasti na bonove za hranu," tvrdi Alis u javnom obraćanju medijima.

Alis Evens sa ćerkama
Alis Evens sa ćerkamafoto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Joan se trudi da bude neutralan i nije davao komentare na njene izjave. Poznato je da Alis nije smela da objavi ništa o njemu i njihovog vezi skoro godinu dana nakon što joj je to sud zabranio jer je bivšem mužu poslala preko 100 poruka i poziva u kojima ga je optužila za preljubu i druge stvari.

Joan sa verenicom koja je mlađa 21 godinu
Joan sa verenicom koja je mlađa 21 godinufoto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Alis je išla tako daleko da je i ćerke okrenula protiv bivšeg muža pa su one tokom retkih sastanaka sa ocem u njegovoj novoj kući, pravile haos. Posipale su ga mlekom i senfom i pravile toliki nered da je on bio primoran da ih prijavi. Tada mu je naređeno da sa ćerkama ide na porodičnu terapiju radi ujedinjenja, ali on to nikad nije uradio.

Joan ne dopušta da ga poljulja bivša žena
Joan ne dopušta da ga poljulja bivša ženafoto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

I dok Alis kuka na sva usta, Joan uživa u životu: putuje po svetu sa svojom novom verenicom.

Pogledajte kako su izgledali Joan i Alis na početku ljubavne veze:

1 / 5 Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs