OPTUŽIO ME DA SAM DOSADNA U KREVETU, PA NAŠAO 21 GODINU MLAĐU LJUBAVNICU: Prevarena glumica i dalje iznosi prljav veš

Ćerka slavnog glumačkog para Joana Grifida i Alis Evans tražila je zabranu prilaska ne samo za ocu već i njegovoj novoj devojci, sud je odbio

Celebrities
09:29h Autor:
OPTUŽIO ME DA SAM DOSADNA U KREVETU, PA NAŠAO 21 GODINU MLAĐU LJUBAVNICU: Prevarena glumica i dalje iznosi prljav veš
Joan Grifid, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na sudu je letos vođeno suđenje između poznatog glumca Joana Grifida, njegove bivše supruge Alis Evans i njihove ćerke Bele, ali nažalost, ishod nije bio povoljan za tinejdžerku.

Podsetimo, nakon što je navodno pretrpela nasilje u porodici svog oca i očeve bivše ljubavnice, sadašnje partnerke, Bela je tražila zabranu pristupa kako Joana, tako i njegovoj partnerki Bjanki Volas. Nedugo nakon što su ove informacije procurile u medije, Joan je uhvaćen u javnosti sa partnerkom, smejući se široko kao da se ništa sporno nije dogodilo, što je izazvalo osude mnogih. Nakon kritika javnosti, glumac je napao bivšu suprugu, optužujući je da je "manipulisala njihovom kćerkom" kako bi namerno širila loše glasine o njemu.

Naime, kada je krenula pompa oko njihovog razvoda, Alis je objavila na svom Tviteru:

"Ispostavilo se, nakon što mi je muž dve godine pričao da sam loša osoba i da sam previše dosadna, zbog čega više ne želi odnose sa mnom, on jednostavno ima ljubavnicu. Tri godine se vukao sa njom iza leđa meni i deci. Srećno, Bjanka - piše glumica na Tviteru. A glumica o kojoj piše je Bjanka Valas, 21 godinu mlađa od Joana."

Alis Evens
foto: Profimedia

Međutim, slike koje su usledile nakon suđenja pričaju drugačiju priču. Na fotografijama se vidi dvanaestogodišnja devojčica u suzama, dok ju majka teši, uz prisustvo i mlađe sestre Elsi (9).

Bela je pokušavala da sakrije svoje lice ispod kapuljače i tamnih sunčanih naočara, jasno pokazujući da je bila neraspoložena nakon što joj je zahtev odbijen. To znači da će morati i dalje da sledi upute centra za socijalni rad i suda, te nastaviti posete očevoj kući u skladu s njihovim propisima.

Alis Evens, Alis Evans i Joan Grifid
foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Alis je na sve načine pokušavala da je uteši, međutim, činilo se da to nije urodilo plodom. Podsetimo, Bela je tvrdila da ju je Bjanka "udarila vratima u glavu" nakon eksplozivne svađe u domu glumca, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Daily Mail.

Svađa se odigrala 26. maja, i to je bio prvi put da je Ela srela očevu novu devojku. Ona je navodno bila uznemirena što je videla Bjanku u njegovom domu tokom "prekonoćne posete" i bila je ljuta jer mu je "u prošlosti rekla da ne želi da upozna njegovu ljubavnicu".

Alis Evans
foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tinejdžerka je bila toliko uznemirena onim što je videla u njegovom krevetu, da ja po postelji "prosula mleko i gađala ga sirovom ovsenom kašom", što je navelo par da je natove "manipulatorom", "uvredljivom" i "narcisoidnom".

Kada je Ela pokušala da ode, stvari su navodno postale fizičke između nje i Volasove, koja je pokušala da je blokira tako što joj je "podigla ruke".

"Mogla sam da je zaobiđem i otvorila sam vrata", rekla je Ela u dokumentaciji. "Taman kad sam stigla do pola vrata, dok sam još bila u okviru vrata, tužena ih je zalupila, što je dovelo do udarca u glavu, kao i po ruci. Moja ruka je dobila modrice, a na glavi sam imala malu čvorugu".

Alis Evans
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Daily Mail je objavio da je dokumentacija takođe uključivala fotografije modrica na Elinoj ruci i šaci, za koje ona tvrdi da su rezultat navodne svađe. Ela i njena mlađa sestra su potom navodno pobegle u prizmlje, a onda i na ulicu pre nego što je njihov otac uspeo da ih sustigne.

Porodični prijatelj je navodno potom odvezao devojke do kuće Alis Evans. Sledećeg dana glumica je navodno videla modrice na svojoj ćerki i odlučili su da prijave incident policiji.

Podsetimo, Joan Grifid razveo se od Alis Evans nakon 14 godina braka, a odmah potom saznalo se i da je glumac bio neveran, o čemu je ostavljena glumica javno govorila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs