ZAVOLELI SMO IH U KULTNOM FILMU A ONDA JE USLEDIO PRLJAV RAZVOD: Sada ćerka traži zabranu prilaska za slavnog oca

Razvod nekadašnjeg slavnog para pretvara se u pravu dramu, sada 13-godišnja ćerka traži zabranu prilaska za oca a njena majka ne bira načine da mu se osveti.

Celebrities
12:26h Autor:
ZAVOLELI SMO IH U KULTNOM FILMU A ONDA JE USLEDIO PRLJAV RAZVOD: Sada ćerka traži zabranu prilaska za slavnog oca
Prljav razvod slavnog holivudskog para., Foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Glumački par Alis Evans i Ioan Grufud važili su za jednu od najlepših holivudskih priča. Međutim ova priča je počela da se pretvara u noćnu moru kojoj se ne vidi kraj. Nakon razvoda ne prestaje da se iznosi "prljav veš" iz braka.

Upoznali su se na setu popularnog filma "102 Dalmatinca" iz 2000. godine. Zatim ju je zaprosio na dočeku Nove godine 2006., a potom su se venčali 2007. u Meksiku. Želela je da se ostvari kao majka i zbog toga su i javno govorili o svojoj borbi za potomstvo.

Alis Evans i Joan Grifid
foto: Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Dobili su ćerku Elu 2009. godine nakon jednog kruga ovog medicinskih zahvata oplodnje. Da bi dobili i drugu ćerku Elsi, koja je rođena 2013., glumica je morala proći kroz osam krugova veštačke oplodnje. Alis je porodica bila na prvom mestu i posvetila se svojim ćerkama, dok je Ioan nastavio graditi karijeru.

Porodična idila potrajala je do 2021. godine kad je Alis otkrila javnosti da se njih dvoje razvode emotivnom i dramatičnom objavom na Twitteru koju je u međuvremenu obrisala.

Ela Grufud
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Moj voljeni suprug, koji mi je već 20 godina srodna duša, Ioan Grufud, najavio je da će sutra napustiti svoju porodicu. Naše ćerke i ja smo vrlo zbunjene i tužne. Rekao je da nas napušta jer me više ne voli. Tako mi je žao", glasila je objava.

Ono što je potom usledilo, ne može se meriti sa bilo kojom španskom sapunicom, a Alis je retko propuštala priliku da na društvenim mrežama iznese "prljav veš" i oblati sada već bivšeg supruga nakon što je saznala da ima novu, 20 godina mlađu djevojku Bianku, s kojom ju je navodno i varao.

"Ispada da je moj suprug nakon što mi je dve godine govorio da sam loša osoba i da mu više nisam uzbudljiva u krevetu te da ne želi seks sa mnom...bio tri godine u svima nama iza leđa. Srećno ti bilo, Bianka", napisala je glumica na Twitteru.

Dodatno ju je naljutio potez njenog supruga koji je na Instagramu potvrdio svoju ljubav s Biankom. 'Hvala ti što si mi vratila osmeh na lice', napisao je on.

Ian Grufud
foto: Jason Mendez / Getty images / Profimedia

I ako je Alis često imala ispade, Ioan je pretežno ćutao na to, na kraju je zatražio zabranu prilaska za bivšu suprugu zbog porodičnog nasilja. U zahtevu, koji je podneo sudu, zahteva da se glumica ne sme njemu ni njegovoj devojci Bianki približiti na manje od 100 metara.

Alis mu neće smeti prići tri godine niti ga sme spominjati na društvenim mrežama. Takođe joj nije dopušteno objavljivati privatne poruke njihovih kćeri koje im otac pošalje.

"Ioan nije imao izbora nego pokrenuti sudsku borbu protiv Alis. Postajala je sve nestabilnija i pokušavala uništiti njegovu karijeru pokazivanjem svog karaktera. Nada se da će ovim potezom stati na kraj tome', ispričao je izvor blizak glumcu.

Ioan Grufud
foto: Dsanchez/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sad je došlo do novog preokreta u njihovom sve samo ne sporazumnom razvodu te strani mediji navode da je 13-godišnja Ela, starija ćerka para, sa majkom zatražila zabranu pristupa oca i njegove nove devojke, kao razlog navodeći takođe porodično nasilje. Devojčica je podnela zahtev za zaštitu od uznemiravanja od Bianke.

Kako prenosi mediji, do ovoga je došlo nakon incidenta u domu Grufuda u Los Angelesu gde je prošle nedelje devojčica s mlađom sestrom Elsi bila u posetu ocu, no zasad nije otkriveno što se tačno dogodilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs