Ko je nasledio bogatstvo Roberta Kavalija? Sandra mu menjala pelene pod stare dane, ali joj se to nije isplatilo

Roberto Kavali umro je 12. aprila 2024. godine, nakon duge bolesti u 83. godini, a uz njega je bila njegova devojka Sandra

Vip priča
08:41h
Ko je nasledio bogatstvo Roberta Kavalija? Sandra mu menjala pelene pod stare dane, ali joj se to nije isplatilo
Foto: Profimedia

Modni svet još uvek oplakuje smrt Roberta Kavalija koji je preminuo u aprilu ove godine. Izveštaji kažu da je umro u kući, nakon duge bolesti, a pored njega je bila njegova devojka Sandra sa kojom je godinu dana ranije modni mogul dobio sina.

Ipak, izgleda da je Sandra jedino sina dobila do Roberta, jer pare neće videti.

Sav novac pripao je njegovoj supruzi Evi Diringer i njihovoj deci, dok je Sandra ostala kratkih rukava. Čak 470 miliona je ostavio svojoj udovici i deci.

Robert je upoznao Evu upoznao kada je ona imala samo 17 godina i takmičila se za Mis Univerzuma. On je bio u žiriju i zaljubio se na prvi pogled.

Kada je završila školu, Eva je otišla u Firencu da poseti Roberta i sa njim ostala zauvek. Venčali su se 1980. godine i dobili su troje dece. Eva je ostala u braku sa Kavalijem do njegove smrti.

Zanimljivo je to što je Roberto imao 15 godna devojku Sandru pored sebe za koju je Eva znala i njihovu vezu podržavala.

Dok je Sandra dobila Roberta, Eva je dobila firmu. Naime, priča se da je ona vodila sve poslove Roberta Kavalija pa je sasvim prirodno da će novac pripasti njoj.

Ava Kavali sa decom
Ava Kavali sa decomfoto: Credit: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako su se upoznali Roberto Kavali i Sandra?

Rođena 17. februara 1985. u Švedskoj, Sanda je rano počela da radi u modnoj industriji.

Kada je imala 14 godina, skauti iz jedne francuske modne agencije primetili su njenu specifičnu lepotu – krupne plave oči i smeđu kosu koja je retkost u nordijskim zemljama.

S godinama je osvajala nagrade, između ostalog za Mis EU, Mis bikini sveta, Mis Havaja i na kraju za najlepšu ženu u Švedskoj, a bila je i Plejboj model.

Da sada uživa u luksuzu dokazuje činjenica da je modni dizajner, pre tri godine, odlučio da svojoj devojci kupi ostrvo u Švedskoj, sa luksuznom vilom. Naime, Roberto je Sandri kupio vikinško uporište iz 11. veka u Švedskoj na privatnom ostrvu, koje je koštalo 3 miliona evra.

Roberto Kavali
foto: Giannis Moutousiadis, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Tako je Sandra Nilson postala nova vlasnica ostrva u svojoj rodnoj zemlji, nedaleko od Stokholma.

Na ostrvu se nalazi i velelepna vila sa četiri spavaće sobe, odeljkom za lov, bazenom, terenom za golf, ali i ostacima vikinškog utvrđenja.

Osim toga, nekadašnja manekenka na ostrvu može i da džogira do mile volje na uređenim stazama dugim 1,5 km a ostrvo ima i privatno pristanište sa trajektom koji prima 10 osoba.

Inače, Kavali i Sandra su se upoznali 2010. godine, a zajedno su navodno od 2014. Sa njom je Kavali, kako kaže, našao svoj mir, ona je njegova muza, prava ljubav i ne mare za razliku u godinama.

Roberto Kavali
foto: Profimedia

Kruna njihove ljubavi je i sin Đorđo kojeg su dobili godinu dana pre njegove smrti, a koji je dobio ime po njegovom ocu.

Sandra je jednom prilikom za Dejli Mejl rekla da je Kavali jedini čovek koji uspeva da je usreći i zadovolji i da je vreme provedeno sa njim najlepše na svetu.

Sandra i Eva su u dobrim odnosima što se moglo videti na sahrani Roberta Kavalija kada su obe žene bile prisutne.

Roberto Kavali
foto: Credit: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs