Radosna vest

Nole i Jelena dobili zdravog dečaka: Stižu čestitke sa svih strana sveta!

U utorak veče supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića rodila je zdravog dečaka u jednoj klinici u Nici
Vip priča
03:02h Autor:
Nole i Jelena dobili zdravog dečaka: Stižu čestitke sa svih strana sveta!
Foto: Reuters

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković (27) dobio je u utorak sina. Njegova supruga Jelena Ðoković (28) rodila je u Nici zdravog dečaka, prenosi Kurir.

Novak Ðoković i Jelena Ristić počeli su da se zabavljaju 2006. godine, a tri godine kasnije i da žive zajedno.

Venčali su se 10. jula ove godine na Svetom Stefanu, a prethodno su u aprilu objavili da će postati roditelji. Par živi u Monte Karlu, gde se trenutno nalaze i Jelenini roditelji.

Ðoković je nedavno rekao da bez Jelene možda ne bi bio na samom vrhu svetskog tenisa i istakao da mu je ona pružala veliku podršku kad je 2010. godine razmišljao da prestane da se bavi ovim sportom. Koliko mu znači stabilan porodični život pokazuje i podatak da je i posle poraza od Rodžera Federera u polufinalu turnira u Šangaju neprekidno mislio na rođenje sina.

Iako se očekivalo da će porodica Ðoković sinoć proslaviti rođenje Noletovog sina u restoranu „Novak“ na Novom Beogradu, to se ipak nije dogodilo, ali se zato u stanu iznad restorana čula muzika i očigledno je da su se oni odlučili za mirniju varijantu. Ne treba sumnjati da će pravog slavlja tek biti!

Foto: Kurir, Marina Lopičić
Foto: Kurir, Marina Lopičić

Novaku su odmah po rođenju sina počele da stižu čestitke iz zemlje i sveta.

- Viktor Troicki: Srećan sam, ovo je prelepa vest. Želim mu da bude zdrav i srećan u životu. Ne znam šta da kažem, osim da im želim sve najbolje.

- Miroslav Ilić: Neka je dete živo i zdravo, na mamu i tatu. Celoj porodici čestitam i želim sve najbolje. Neka momčina požuri sa ženidbom, pa da mu deda Miroslav peva na svadbi.

- Miša Mijatović: Upravo s društvom proslavljam rođenje Noletovog sina i nazdravljam u njegovo zdravlje. Od srca čestitam porodici Ðoković. Novak zaslužuje svu sreću ovog sveta i neka mu je dete živo i zdravo.

Beba Novaka i Jelene dobila je prvi poklon - OVDE pogledajte.

- Seka Aleksić: Čestitam Noletu i Jeleni na rođenju sina prvenca. Takođe, čestitam njihovim porodicama, to je najveća radost za čoveka. Pored uspešne sportske karijere, Novak je sad potpuno ostvarena ličnost i sigurna sam da će biti sjajan otac.

- Patrik Mekinro: Čestitam tata Novaku i mama Jeleni.Novakov brat presrećan

Povodom rođenja sina najboljeg tenisera sveta među prvima se na Fejsbuku oglasio novopečeni stric, Novakov brat Ðorđe Ðoković.

- Pa ovo je neverovatan osećaj! Postao sam stric! Još jedan član porodice Ðoković! Samo da izjavim da muška populacija u našoj porodici i dalje dominira, saučešće Dijani i Jeci, ha-ha-ha! A želeo bih i da čestitam ponosnim roditeljima predivnog dečaka Novaku i Jeleni i zahvalim na ovoj prinovi, to nam je trebalo! - napisao je on i dodao: - Baka i deka su presrećni.

OVDE pogledajte koji je bio prvi Jelenin tvit otkako je promenila prezime iz Ristić u Đoković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs