Naslednik Ledenog izazova

Nova humanitarna akcija: Naomi Kembel u Pozivu na buđenje! (FOTO)

U pitanju je akcija u organizaciji Unicefa za pomoć deci u Siriji, a podrazumeva objavljivanje fotografija odmah nakon buđenja
Vip priča
17:36h Autor:
Nova humanitarna akcija: Naomi Kembel u Pozivu na buđenje! (FOTO)
Foto: Fonet

Nakon Ledenog izazova, koji je za cilj imao prikupljanje sredstava za pronalaženje leka za amiotrofičnu lateralnu sklerozu, brzinom svetlosti raširila se nova humanitarna kampanja među poznatima, pod nazivom "Poziv na buđenje" (Wake up Call).

A zašto je jedna indijska novinarka pokrenula akciju Pirinčani izazov, saznajte OVDE.

Ovaj izazov podrazumeva da se poznati fotografišu odmah nakon buđenja, a pokrenuta je od strane Unicefa, a za cilj ima prikupljanje novca za pomoć deci u Siriji.

Fanovima poznatih ličnosti sigurno će biti zanimljivo da vide kako zvezde izgledaju čim otvore oči, ali i kako izgleda njihova spavaća soba i u čemu spavaju - piše britanski Telegraf.

OVDE saznajte zašto je Pamela Anderson odbila Ledeni izazov!

Akcija je već pridobila simpatije i veliki broj poznatih se odazvao, objavljujući smešne fotografije na društvenim mrežama. Kao što je bio slučaji sa Ledenim izazovom, učesnici izazova "Poziv na buđenje" dužni su da nominuju druge da slede njihov primer.

Među prvima odazvala se zanosna kraljica modne piste, Naomi Kembel, a očekuje se i skori odziv svih poznatih ljubitelja selfija, kojima ovo sigurno neće teško pasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs