UDALA SE ZA NJEGA SAMO DA NE BI BILA SAMA, A ON SE PRETVARAO DA STALNO IMAJU SE*S: Šok detalji iz braka Majkla Džeksona

Javnost je bila šokirana kada se ćerka Elvisa Prislija, Lisa Mari udala za Majkla Džeksona. Svi su znali da tu ljubavi nema

Vip priča
Autor:
UDALA SE ZA NJEGA SAMO DA NE BI BILA SAMA, A ON SE PRETVARAO DA STALNO IMAJU SE*S: Šok detalji iz braka Majkla Džeksona
Foto: c51 / Zuma Press / Profimedia

Prošla je godina dana od tragične smrti Lise Marie Prisli, jedine ćerke Elvisa i Prisile Prisli. Dva dana pre smrti, Lisa je bila na dodeli Zlatnog globusa zbog čega su svi bili šokirani ovom iznenadnom smrću.

Lisa Maria je celi život bila pod budnim okom javnosti pa ne čudi ni činjenica da je ljude zanimao njen ljubavni život. Iako je u više navrata izgovarala "sudbonosno da", javnost se najviše šokirala kada je 20 dana nakon razvoda od prvog muža, uplovila u bračnu luku s kraljem popa, Majklom Džeksonom. Bilo je to 1994., a poznali su se još 1975. kada je imala 7 godina. Počeli su da se druže 1992. i Džekson je ubrzo postao veoma vezan za Lisu.

Lisa Mari Prisli
foto: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona mu je bila velika emotivna podrška i pomogla mu je s njegovom ovisnošću o tabletama. Brinula se o njegovu zdravstvenu stanju, a onima koji su ih poznavali brzo je postalo jasno kako se zapravo radilo o nezdravom odnosu temeljenom na prijateljstvu. Lisa Maria bila je opčinjena Majklom, nije htela da bude sama pa se udala za njega, a imala je i potrebu da ga na neki način spase od propasti u koju je hrlio, piše Story.hr

Ipak, 1996. godine Lisa je podnela zahtev za razvodom od kralja popa. Njihova ljubav nije prestala ni nakon razvoda.

Par je kao razlog razvoda navodno naveo činjenicu da Lisa Mari nije želela da ima više dece, budući da je već imala dvoje s prethodnim suprugom Danijem, a Majkl je, s druge strane, hteo da ima decu što pre. Uprkos burnom razvodu, ostali su dobri prijatelji, a godinu dana nakon njegove smrti, Lisa Mari se u šou Opre Vinfri prisetila poslednjeg puta kada je s njim razgovarala. Bilo je to četiri godine pre nego je preminuo. Otkrila je da je da taj njihov razgovor nije prošao u pozitivnom tonu.

Lisa Mari Prisli, Majkl Džekson
foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

"Bila sam tako udaljena od njega i on je to osetio i čuo. Bila sam jako distancirana. Pitao me, odnosno hteo mi je reći da sam u pravu u vezi s mnogo ljudi oko njega", ispričala je, a onda otkrila da ju je pitao jedno od najtežih pitanja koje je ikada čula.

"Pitao je volim li ga još uvek", rekla je. Kaže da mu nije mogla lagati.

"Rekla sam mu da sam ravnodušna, a njemu se to nije svidelo. Majkl je tada otkrio da je zabrinut za svoj život. I zabrinut za svoju zaostavštinu", priznala je. Prisetila se i dana kada je Majkl umro. Objasnila je da se toga tragičnog dana osećala jako čudno i da je bila jako emotivna. "Ne znam zašto. Ali to je bio najčudniji dan u mom životu", ispričala je.

Dok su bili u braku, šuškalo se kako je to sve samo obmana za javnost. Onda je Džeksonov bivši radnik otkrio da je pevač znao poprskati parfemom veš Lise Mari i bacio bi ga na pod spavaće sobe kako bi izgledalo kao da su imali odnose.

Majkl Džekson, Lisa Mari Prisli
foto: David Gerrard / News Licensing / Profimedia

Majlov bivši čistač sobe Adrian tvrdio je da je zvezda čak išla toliko daleko da je kraj kreveta postavila slomljene čaše da ispadne kao da se noću tu dešavala velika strast.

"Sve je izgledalo tako namešteno, jer se to nikada nije dogodilo. Naravno, bilo je bačenih gaćica, košulja i pantalona, ali tamo nikada nije bilo ničega što je pripadalo ženama. Mislio sam da me pokušava natjerati da pomislim da se nešto događa između njega i nje. Znao sam da se zabavljaju, ali pokušavao me naterati da verujem da su seksualno bliski. Uvek sam sumnjao", ispričao je Adrian.

(Stil/Story)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs