ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA ĆE U 30. GODINI OD OCA DOBITI NEŠTO O ČEMU MNOGI MAŠTAJU: Njegove poslednje reči pamtiće do GROBA

Ćerka Majkla Džeksona danas živi skromno i povučeno, a uprkos tome suočava se sa negativnim komentarima.

Celebrities
ĆERKA MAJKLA DŽEKSONA ĆE U 30. GODINI OD OCA DOBITI NEŠTO O ČEMU MNOGI MAŠTAJU: Njegove poslednje reči pamtiće do GROBA
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paris Džekson, ćerka čuvenog Majkla Džeksona, često je pod budnim okom javnosti, a neretko je i meta negativnih komentara i kritika. Verni fanovi kralja popa, prate svaki njen potez, a nedavno su je kritikovali zbog činjenice da nije obeležila datum na koji je Majkl Džekson rođen.

Međutim, ona se danima kasnije oglasila i svima poslala jasnu poruku.

"Dakle, danas je rođendan mom tati, a kada je bio živ, mrzeo je da mu bilo ko prizna rođendan, čestita rođendan, slavi ga, ništa slično", rekla je ona u selfiju objavljenom na Instagramu.

Paris Džekson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"On zapravo nije želeo da znamo čak ni kada mu je rođendan jer nije želeo da pravimo žurku". Prisećajući se uspomena na svog oca, Paris je priznala da oseća pritisak od strane "superfanova" pokojnog kralja popa da objavi o njegovom rođendanu na društvenim mrežama.

Osim kritika koje dobija na račun odnosa sa poikojnim ocem, Paris se suočava i sa negativnim komentarima zbog svoj izgleda. Naime, mnogi komentarišu da izgleda starije nego što jeste, kao i da bi mogla da povede više računa o sebi.

Paris Džekson
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Paris je rođena 1998. godine, a još od tada je u centru pažnje svetske javnosti zbog očeve slave. Bez tate je ostala kada je imala samo 11 godina, a iako je oduvek pričala kako je imala bajkovito detinjstvo, mnogi smatraju da je to daleko od istine. Kao primer za tu tvrdnju navode nemogućnost da se snađe u stvarnom svetu i ostvari ozbiljniju emotivnu vezu ili karijeru.

Paris Džekson
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Majku upoznala tek sa 13 godina

Paris Džekson i danas živi u izobilju pokušavajući da se ostvari kao muzičarka i model. Strastveni je branilac lika i dela svog oca iako je zahvaljujući njemu živela bez majke punih 13 godina.

Naime, nakon što je kralj popa preminuo, Pars je došla u kontakt sa Deni Rou, ženom koja ju je rodila i sada tvrdi da je još uvek u odličnim odnosima sa njom.

Paris Džekson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Očevu smrt je teško podnela

Od smrti oca njen život se potpuno promenio. Više puta je govorila o njihovom odnosu. On joj je dao jedan savet koji Paris i do danas veoma dobro pamti:

- Nikada ne zaboravi! Ako umrem sutra, uvek se sećaj šta sam ti sve rekao - s tugom je prepričavala Paris.

Ističe da je dobro zapamtila taj njegov savet, a mnogo joj je pričao o svetu glume i muzike.

Paris Džekson
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

- Zajedno bismo vežbali, imali smo malo improvizovano snimanje. Rekao bi mi, u ovoj sceni ćeš da plačeš, i ja bih to učinila. Želeo je da me uvede i u svet muzike i glume - prisećala se ona.

Paris se više puta pojavljivala u kampanji Kelvina Klajna, koji je bio odskočna daska za njeno dalje bavljenje glumom. Ona je odrasla u prelepu mladu ženu koja ima dovoljno novca da ne radi ništa, ali je to nije sprečilo da poželi da gradi svoju karijeru.

Njena imovina procenjuje se na više od 100 miliona dolara, a kad bude napunila 30 godina, naslediće trećinu Džeksonovog bogatstva, a kako bude starija, dobijaće sve više novca.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs