PREVARILA MUŽA, OSTAVILA DECU, PA OTIŠLA S LJUBAVNIKOM: Kad je čuo s kim je u vezi, njen otac se umalo nije SRUŠIO

Ljubavni život Olivije Vajld protkan je skandalima i zanimljivim dešavanjima o kojima su svi brujali.

Vip priča
15:48h
PREVARILA MUŽA, OSTAVILA DECU, PA OTIŠLA S LJUBAVNIKOM: Kad je čuo s kim je u vezi, njen otac se umalo nije SRUŠIO
Foto: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavni život Olivije Vajld proteklih godina često je privlačio pažnju, pre svega zbog glasina da je verenika i oca svoje dece Džejsona Sudeikisa prevarila s mladom pevačkom zvezdom Harijem Stajlsom, što je Džejson nedavno i potvrdio.

Koliko se priča o njenom ljubavnom životu, u drugi plan pada život glumice pre ovog skandala koji je protresao javnost.

Olivija Vajld
foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rođena kao Olivija Džejn Kokburn u Njujorku 10. mrata 1984., glumica Olivija Vajld odrasla je u Džordžtaunu, kvartu u Vašingtonu, dok je leta provodila u irskom Ardmoreu. Pohađala je privatnu školu u Vašintonu, kao i internat u Masačusetsu, a svoje je umetničko prezime uzela inspirisana legendarnim irskim piscem Oskarom Vajldom.

Majka i otac se bave istom profesijom - novinarstvom, a takođe je njena majka i uspešna producentkinja.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Svoj televizijski debi imala je 2003. kada je dobila priliku da glumi u šest epizoda Foksove serije ‘Skin’, a potom je te iste godine imala i proboj na veliko platno s filmom ‘Devojka iz komšiluka’. Ubrzo je počela da niže velike uspehe, koji su je vinuli među zvezde. Uprkos uspešnoj karijeri, javnost je uvek bila više zainteresovana za njen ljubavni život, koji je pun skandala.

Iz njenog ljubavnog života isplivalo je u javnost mnogo zanimljivih detalja, a glumica se trudila da ne komentariše navode medija. Mnogo pričljivija bila je u mladosti, dok je bila u braku s prvim čovekom koji je bio njena velika ljubav, a malo je poznato da je u pitanju italijanski princ Tao Ruspoli. Kako je Olivija Vajld svojevremeno ispričala za Women's Health, režisera, fotografa i italijanskog princa upoznala je preko porodičnih prijatelja krajem 2002. godine.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Isprva nije bila preterano zainteresovana kada su joj najavili ko želi da je upozna.

- Hteli su da me upoznaju s nekim Italijanom koji snima filmove i živi u školskom autobusu – prisetila se glumica. – Rekla sam: "U, ne želim da upoznam momka koji živi u autobusu.

Međutim, kada su se sreli, ispostavilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.

- Mi pripadamo potpuno različitim svetovima, ali imamo istu misiju: da ujedinimo film i umetnost s nekim vidom političkog aktivizma - istakla je Olivija kasnije za The Observer.

Samo šest meseci nakon što su se upoznali, par je rešio da se tajno i iznenada venča, iako je glumica imala tek 19 godina. Ne samo što su ishitreno doneli tako važnu odluku, nego su to učinili pomalo romantično – odjurivši do matičara upravo onim autobusom koji je za Oliviju bio zabrinjavajući deo priče pre prvog susreta.

- Moj otac je umalo doživeo srčani udar, bilo je teško zamislivo da ću se tako rano udati – rekla je glumica jednom prilikom. - Ali u svemu tome je bilo talasa romantičnog uzbuđenja i osećaja da bi trebalo da budemo porodica. Bili smo otvoreni za ideju da, ako ne ide, sve prepustimo toku stvari. Bez pritiska.

Međutim, 2011, osam godina nakon venčanja, Olivija je podnela zahtev za razvod. Kasnije je objasnila da joj je bilo potrebno da bude sama. Posle razvoda, upoznala je Džejsona Sudeikisa, s kojim je godinama bila verena i dobila sina Otisa i ćerku Dejzi. Par je potom raskinuo, posle čega je ona bila u dvogodišnjoj vezi s muzičkom zvezdom Harijem Stajlsom, sa kojim je navodno varala muža.

Džejson Sudeikis
foto: Profimedia

Dadilja iznela skandalozne detalje

Kako je dadilja ovog para otkrila u intervjuu za Dejli Mejl, on je pronašao dokaze na starom Apple satu.

- U ponedeljak kada sam se vratila sa slobodnog vikenda, Džejson je mnogo plakao. Nisam znala šta se dogodilo. To je bilo 9. novembra. Kada sam sredila decu, on je došao uplakan i govorio "ostavila nas je, ostavila nas je" - rekla je dadilja.

Olivija Vajld
foto: Profimedia

Navodno, nakon toga, on je zabranio svim zaposlenima da puštaju Harijevu muziku u kući. Raskid je duboko pogodio Sudeikisa. Dadilji je ispričao detalje i otkrio da je čak Olivija napravila prvi korak u aferi. U trenucima velikog besa i tuge, Džejson je čak pokušao da se baci pod njen automobil kako bi je sprečio da ode i vidi se sa Stajlsom.

Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

Javna osveta

Nakon saznanja da ga je varala, bivši suprug servirao joj je osvetu. Tako su joj zvanične osobe u aprilu 2022. dok je bila na pozornici CinemaCona u Las Vegasu, uručili sudska rešenja koji se tiču starateljstva nad osmogodišnjim Otisom i petogodišnjom Dejzi što je, malo je reći, šokiralo Oliviju. Njen bivši partner kasnije je tvrdio kako nije imao nikakva saznanja kada će se i gde dokumenti uručiti. Ona s druge strane nije verovala u to. Šta više, tvrdi kako je to bila njegova namera kako bi je osramotio pred milionima.

1 / 15 Foto: Profimedia

"Na bilo kojm drugom radnom mestu to bi se shvatilo kao napad. Bilo je stvarno uznemirujuće. Znate, nažalost, to nije bilo nešto što me je iznenadilo. Postoji razlog zašto sam izašla iz te veze."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs