"IMALA SAM 16 GODINA KADA ME DEJVID BOUVI RAZDEVIČIO": Tu noć sam izgubila nevinost i prvi put imala trojku

Ispovest grupi devojke Lori Madok pruža nam uvid u ludi život i provod slavnih zvezda sedamdesetih godina prošlog veka

Vip priča
11:16h Autor:
"IMALA SAM 16 GODINA KADA ME DEJVID BOUVI RAZDEVIČIO": Tu noć sam izgubila nevinost i prvi put imala trojku
Ispovest devojke koja je nevinost izgubila sa Dejvidom Bouvijem, Foto: Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

Bile su to najluđe godine prošlog veka kada su rok zvezde bili bogovi, a grupi devojke tu da ih u stopu prate i obožavaju ih.

Lori Madok je bila jedna od njih. Rođena i odrasla u Severnom Holivudu, Lori je postala deo grupi devojaka ranih 70ih godina.

Dok je njena majka radila dan-noć da prehrani porodicu, Lori se šunjala po klubovima u želji da upozna nekog slavnog. Tako je došla do Dejvida Bouvija.

"Upoznala sam ga dok je bio na turneji. Hteo je da me odvede u svoju hotelsku sobu, a ja sam bila još devica i prestravljena.

Imao je kosu boje šargarepe i najbelju moguću kožu na svetu. Do tada sam se već ljubila sa momcima, ali nisam bila spremna za Dejvida Bouvija," prisetila se Lori svojevremeno.

Pet meseci kasnije, Lori je promenila priču. Sledeći put kada je Bouvi bio u gradu, otišla je sa njim na večeru, a onda su u prolazu sreli Džona Lenona i Joko Ono. Za Lori to je bi osvet iz snova.

"Krenuli smo ka Beverli Hilsu i svi su došli do Bouvijevog ogromnog apartmana, svi smo bili fascinirani njime.

Bouvi je bio lep, pametan i staložen. Bila sam neverovatno uzbuđena. Bouvi nas je uveo u stan, izvinio se i otišao u drugu sobu. Moj drug i ja smo izvadili hašiš i šampanjac. Bila sam neverovatno naduvana kada se pojavio Bouvi u nekom prelepom crveno - narandžastom kimonu.

Pogledao me prodorno i rekao: "Lori, draga, možeš li doći malo ovamo?" Proveo me je kroz svoju spavaću sobu i kupatilo, gde je skinuo kimono. Ušao je u kadu koja je bila već napunjena vodom i zamolio me da ga okupam. Naravno da sam jedva dočekala.

Onda me odveo u spavaću sobu, nežno mi skinuo odeću i razdevičio me.

Kada sam kasnije otišla u dnevni boravak da potražim druga koji je bio naduvan kao zmaj, čula sam ga kako viče: "Želim da je*em Dejvida Bouvija!", na šta je on rekao: "Pa draga, dovedi ga ovamo!"

Te noći sam izgubila nevinost i imala prvu trojku. Bio je totalno biseksualan. Narednih 10 godina sastajala sam se sa Dejvideom i uvek je bilo sjajno," ispričala je Lori.

Međutim, kasnije se ispostavilo da Lori nije bila zagrejana samo za Dejvida Bouvija već iza Džimija Pejdža. Gitarista Led Cepelina pozvao je Lori na sastanak, ubrzo nakon što je ona spavala sa Dejvidom Bouvijem. Lori je mislila da je to neka šala i prekinula je vezu, ali sudbina je htela da nekoliko dana kasnije sa drugom dođe u kuću Igija Popa.

"Svi smo se družili na bazenu, nabacivali jedni drugima, a meni je prišao Džimi. Rekao je: "Da li si ti Lori? Ja sam Džimi. Rekao sam da želim da budem sa tobom." Nisam mogla da verujem u to što čujem.

Nosio je šešir širokog oboda i držao štap. Očarao me. Odmah sam se zaljubila. Bend je imao sopstveni avion koji se zvao "zvezdani brod" i svi smo leteli tamo-vamo po svetu."

Ali šta je Lorina majka mislila o ćerkinom zabavljanju i ludovanju sa svetskim rok zvezdama?

"Sviđalo joj se to. Govorila je "Moja ćerka je kao Prisila". Bila sam Džimijev mali anđeo," rekla je Lori.

"Imala sam 17 godina kada se naša veza prekinula, a ja sam nastavila da pratim Mik Džegera po nastupima i ludo se provodim. Taj period mog života je nezaboravan. Bio je to period života kada je sve izgledalo neverovatno i moguće. SIDE nije bilo i zdravstvenih posledica nije bilo. Niko se nije plašio da će da završi na Jutjubu ili na naslovnoj strani.

Sada je svet drugačiji," zaključila je Lori.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs