šenon doerti

MISLILA JE DA JE NAJGORE IZA NJE, A ONDA SE RAK VRATIO A MUŽ JE NAPUSTIO: Svi se pitaju kako i dalje ima osmeh na licu?

Šenen Doerti, obolela od raka, uživala je u bezbrižnom večeri sa prijateljima u ponedeljak.

Vip priča
Autor:
MISLILA JE DA JE NAJGORE IZA NJE, A ONDA SE RAK VRATIO A MUŽ JE NAPUSTIO: Svi se pitaju kako i dalje ima osmeh na licu?
Šenon Doerti, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda serije „Beverli Hils 90210” viđena je kako odlazi sa večere u restoranu "Nobu" u Malibuu sa drugaricom i čuvarom, a glumica je napokon izgledala srećno i zdravo nakon operacije na mozgu.

Obučena u crvenu bluzu i žuti kardigan, Šenen je fotografisana kako se smeje pre nego što je ušla u auto i napustila jedan od najpoznatijih restorana na svetu koji je centar okupljanja slavnih i bogatih.

52-godišnja glumica koja se godinama bori sa rakom objavila je početkom juna da joj se rak dojke proširio na mozak.

„Ali taj strah… Previranja….. tajming svega…. Ovako može da izgleda rak“, napisala je tada na društvenim mrežama, dodajući da je tu vest dobila u januaru.

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Doerti, koja je bila iskrena o svom zdravlju otkako je otkrila dijagnozu raka dojke u četvrtom stadijumu 2020. godine, zatim je podelila fotografije na kojima se priprema za operaciju kojoj je bila podvrgnuta.

„16. januar 2023. Operacija. Imala sam tumor u glavi koji su hteli da uklone i da urade biopsiju. Očigledno pokušavam da budem hrabra, ali sam skamenjena“, napisala je ona pod objavom. "Strah je uspeo da me savlada."

Glumica filma "Heathers" i zvezda devedesetih je rekla da je jedan od njenih najvećih strahova bio napuštanje majke i "kako će to uticati na nju".

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Čini se da je operacija uspela, jer je Doerti prvi put viđena nedugo nakon što je otkrila vest sa ogromnim osmehom na licu. Prvi put joj je dijagnostikovan rak dojke 2015. godine, ali je dve godine kasnije ušla u remisiju.

Bolest se nažalost vratila 2020. godine.

1 / 14 Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da to nije sve što ju je snašlo u aprilu je podnela i zahtev za razvod od svog supruga fotografa Kurta Isvarienka koji je uz nju bio u najtežim trenucima ali izgleda je sve to bilo previše za njih.

„Razvod je poslednja stvar koju je Šenen želela“, rekao je tada njen predstavnik za javnost.

„Nažalost, osećala je da nema druge opcije." Publicista je takođe tvrdio da je Isvarienkov agent bio "intimno umešan" u razdvajanje otuđenog para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs