DA LI JE OVAJ GLUMAC I ZVANIČNO NAJGORI OTAC NA SVETU?! Ono što je on uradio svojoj deci je stvarno BIZARNO

Toni Kertis je imao šestoro dece, sa šest različitih žena, da bi ih 2010. godine ostavio bez prebijene pare, a svoje veliko bogatstvo prepisao - ljubavnici

Vip priča
Autor:
DA LI JE OVAJ GLUMAC I ZVANIČNO NAJGORI OTAC NA SVETU?! Ono što je on uradio svojoj deci je stvarno BIZARNO
Toni Kertis je bio otac iz pakla, Foto: Julien's Auctions / Ferrari / Profimedia

Toni Kertis ostaće upamćen kao velika holivudska zvezda koja je imala buran ljubavni život. On je bio talentovan, a svoj talenat najviše je trošio na osvajanje žena. Imao je strasnu vezu sa Merilin Monro i niz drugih žena, a u njegovoj biografiji stoji da je svaki dan u krevet išao sa dve nove devojke koje su za njega bile poput "vitaminskih tableta".

Dok je u očima mnogobrojnih žena on bio Bog, u očima njegove dece on je bio najgori otac svih vremena.

Toni Kertis imao je šestoro dece sa šest različitih žena, a jedna od njegovih ćerki je i popularna glumica i oskarovka Džejmi Li Kertis koja je više puta izjavljivala da joj "taj čovek nije otac".

Toni je i sam iskreno priznao kao nije bio baš dobar otac, ali ipak je navodio da će se iskupiti svojoj deci, te da će ona dobiti novac nakon njegove smrti. Ali to nije bilo istina.

Naime, 2010. godine, kada je slavni glumac preminuo, sav imetak pripao je njegovoj suprugi Džil.

Dovoljno je samo reći da je Toni imao 73 godine kada je upoznao Džil koja je tada imala 30 godina. Iako njegove biše žene ne osporavaju njenu "žrtvu", jer je morala da živi sa Tonijem koji je imao ozbiljne bolesti, ipak - sve one su smatrale da je na neki način Džil "omađijala" Tonija koji joj je na kraju prepisao ogromno bogatstvo.

S druge strane, njegova deca su se toliko razočarala da na nisu čak ni došla na njegovu sahranu.

Njegova ćerka Alegra, u svojim memoarima oca je opisala kao "demona", zvaisnika od droge i seksa.

"Moj otac je bio žrtva svoje slave, a ja sam žrtva svog oca, svetske zvezde. Život sa njim bio je nemoguć," rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs