NIKO PONOSNIJI OD BEZOSOVE DEVOJKE DOK HODA PO BRUTALNO BOGATOJ JAHTI: Ali šta je tek uradila zbog paparaca

Džef Bezos izgleda sve mlađe i privlačnije od kako je u vezi sa Loren Sančez. Svoje mišićavo telo na pragu 50-e pokazao je dok je krstario Mediteranom

Vip priča
14:29h Autor:
NIKO PONOSNIJI OD BEZOSOVE DEVOJKE DOK HODA PO BRUTALNO BOGATOJ JAHTI: Ali šta je tek uradila zbog paparaca
Kako izgleda letovanje Džefa Bezosa?, Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džef Bezos (59) izgleda bolje nego kad je imao 30 godina. U plavom šorcu i beloj košulji baškario se na jahti vrednoj 500 miliona dolara dok je plovio Mediteranom sa devojkom Loren Sančez.

Bogataši inače ne pitaju šta košta kada je letovanje u pitanju, a nije izuzetak ni jedan do najbogatijih ljudi na planeti.

Par je viđen kako leškari na jahti, a onda je Loren primetila paparace pa je lagano ustala i počela da šetka po jahti pokazujući svoj zategnuti stomak i zanosne obline. U jednom momentu je čak i pozirala pred Džefom, zanosno mu se smeškajući dok on nije mogao da skine oči sa nje.

Džef Bezos, Loren Sančez
foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Od kako se razveo i počeo javno da izlazi sa svojom nekadašnjom ljubavnicom, Džef Bezos se sasvim promenio. Počeo je da ulaže u svoj izgled, a pored teretane, mnogi smatraju da je i estetskim zahvatima podmladio lice.

1 / 11 Foto: Profimedia

Par ovih dana uživa na jahti koja se zove Koru pto na maorskom znači "novi počeci". Ovo plovilo sa simboličnim nazivom je omogućilo Džefu i Loren da uživaju maksimalno u Mediteranskom moru.

1 / 6 Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izgleda da Bezos sada troši sav onaj novac koji je godinama zarađivao i kao da pored Loren proživljava drugu mladost. Par je inače poznat po tome što stalno prisustvuje glamuroznim zabavama i prijemima i što nimalo ne štede na luksuznom provodu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs