KOL I DANIJEL HAUSER

ZGODNA PLAVUŠA DO UŠIJU JE ZALJUBLJENA U KAUBOJA: Niko ne zna kada su se smuvali, a toliko se vole da su postali ČUDNI

On je ulogom u hit seriji "Jeloustoun" postao miljenik žena širom planete.

Vip priča
Autor:
ZGODNA PLAVUŠA DO UŠIJU JE ZALJUBLJENA U KAUBOJA: Niko ne zna kada su se smuvali, a toliko se vole da su postali ČUDNI
Kol i Danijel Hauser, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U hit vestern dramskoj seriji Jeloustoun, Kol Hauser igra Ripa Vilera koji je od finala sezone 4 oženjen Bet Daton, ćerkom vlasnika ranča Džona Datona kojeg igra jedan jedini - Kevin Kostner. Između Ripove stručnosti o ranču i životinjama i njenog obrazovanja i poslovne pameti, Hauser je rekao jednom prilikom da su oni idealan par.

Isto to se može reći i za Hausera i njegovu suprugu iz stvarnog života, Sintiju Danijel Hauzer, fotograkinju i majku troje dece. U braku su od 2006. godine.

Kol Hauser
foto: Profimedia

Seksi kauboj poput Kola nije mogao dugo ostati samac! Kol Hauser se oženio suprugom Sintijom Danijel 2006. godine – mnogo pre nego što je vodio ranč u Jeloustonu i postao miljenik žena širom planete.

Sintija Hauzer je bivša glumica i model, glumila je Elizabet Vejkfild u drami iz 1990-ih "Sweet Valley High". Ona i njena identična sestra bliznakinja Britani Danijel počele su da se bave manekenstvom kada su imale 11 godina. Na svom veb sajtu ona kaže: „Moja deca bi rekla da mislim da je sve lepo… pa, u pravu su. Vidim lepotu skoro u svima i u svemu.”

1 / 5 Foto: Profimedia

Kada su Kola upitali kako se Sintija oseća zbog toga što je on postao poželjan muškarac skoro svih žena, glumac je objasnio da ona sve to lako prihvata. "Ona je jedna od onih neverovatnih žena", rekao je Kol za Entertainment Tonight's „Ona je sa mnom toliko dugo da zna šta je to što radimo".

Kol je 2020. godine na Instagramu objavio najslađu počast Sintiji za Dan majki.

„Srećan Dan majki najboljoj majci koju poznajem“, napisao je. "Hvala ti na snazi i ljubavi koju svakodnevno daješ našoj deci. Volim te lutko."

U međuvremenu, Sintija Hauzer ima istu strast prema Kolu. „Srećan Dan očeva ljubavi moja! Donosiš svima nama takvu radost, smeh, ljubav, mudrost i radoznalost“, objavila je na Instagramu uz fotografiju porodice. „Hvala ti što uvek težiš najboljem u svemu što radiš. Mnogo te volimo dušo.”

Ne zna se mnogo o tome kako su se Sintija Danijel i Kol Hauzer upoznali ili koliko su dugo bili zajedno pre nego što su se venčali, ali znamo da su se rekli sudbonosno DA - 22. decembra 2006. godine.

Sintija Hauzer je rođena kao Sintija-Lin Danijel u Gejnsvilu na Floridi 17. marta 1976. Ima identičnu sestru bliznakinju, glumicu Britani Danijel, koja je rođena pet minuta posle nje. Imaju i starijeg brata Breda.

Sintija Danijel Hauzer, njen suprug Kol Hauzer i njihova deca žive u Klirvoteru na Floridi.

„Ova slika zaista pokazuje koliko sam srećna što ponovo živim u svojoj zemlji“, napisala je ona na svom instagram. „Ni u najluđim snovima nisam mislila da ću se vratiti na Floridu. Hvala ti što uvek pretvara moje snove u stvarnost.”

Iako se malo zna o njihovom venčanju i porodičnom životu ili kako su se upoznali, ali Sintija objavljuje najlepše fotografije para.

Sintija Hauser je fotograf. Njena kompanija se zove "Five Arrows Photography". Kako kaže na svojoj veb stranici, „Ništa mi ne pruža veće zadovoljstvo od stvaranja prelepih slika ispunjenih dušom.“

Sintija Hauzer i Kol Hauzer imaju troje dece. Njihov sin Rajland je rođen 2004. Njihov drugi sin Kolt Danijel rođen je 12. juna 2008. A ćerka Stili Rouz rođena je 2013. godine.

Kada je imala 11 godina, Sintija i njena identična sestra bliznakinja Britani Danijel potpisale su ugovor sa Ford agencijom. Ne samo da su se pojavile u časopisu "Seventeen", već su bili i Doublemint Twins.

Kada su imale 16 godina, glumili su u seriji "The New Leave It To Beaver".

Sintija je takođe poznata po ulozi Elizabet Vejkfild u seriji "Sweet Valley High" iz 1990. godine. U seriji, Britani Daniel je igrala Elizabetinu sestru bliznakinju, Džesiku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs