kili šaj smit

MNOGI JE ISMEVAJU, ALI SADA ĆE O NJOJ MISLITI DRUGAČIJE: Kako je žena Pirsa Brosnana zaradila tolike pare?

Kil Šaj Smit je sada svim zlim jezicima dala još nešto o čemu mogu da pričaju

Vip priča
Autor:
MNOGI JE ISMEVAJU, ALI SADA ĆE O NJOJ MISLITI DRUGAČIJE: Kako je žena Pirsa Brosnana zaradila tolike pare?
Kili Šaj Smit i Pirs Brosnan, Foto: LAGOSSIPTV/VASQUEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kili Šaj Smit je poslednjih 20 godina u braku sa jednim od najzgodnijih glumaca koji su se ikada pojavili u Holivudu. On je takođe godinama bio i Džejms Bonda, a sada je otkriveno da Pirs Brosnan nije jedini koji donosi novac u njihovu kuću. Čak šta više.

Preslatka Kili ima uspešnu karijeru, a njena neto vrednost iznosi neverovatnih 100 miliona dolara, a kada se tome doda novac koji je zaradio i njen prelepi muž - dolazimo do računice od neverovatnih 300 miliona.

Pirs Brosnan, Kili Šej Smit
foto: Profimedia

Svi se pitaju kako su to uspeli.

Iako živi povučenim životom, Kili Šaj Smit ima veoma uspešnu karijeru, a osim toga što je novinarka i pisac, oprobala se i u glumi, manekenstvu i kao TV voditeljka.

Bila je dopisnik za ABC-jevu emisiju "The Homes Show", a pokazala je i veliko znanje o baštovanstvu za "Good Morning America". 59-godišnjakinja je uz to i dopisnica za "Today" i "Entertainment Tonight", što je samo po sebi veoma impresivno.

Pirs Brosnan, Kili Šej Smit
foto: Profimedia

Kao glumica pojavila se u sapunici "General Hospital", kao i u filmu "The Opponent"ali i televizijskom filmu "Norman's Corner". Uz to napisala je i režirala 2018. godine dokumentarac "Poisoning Paradise". Od 1995. do 1997. bila je spoljašnji saradnik za televizijsku seriju "Nerešene misterije".

Zahvaljujući impresivnom bogatstvu bračni par je kupioi mnoge zanimljive nekretnine širom sveta. Tako je 1996. Brosnan sam kupio kuću u Malibuu za 600 hiljada dolara i prodao je 2012. za 2.6 miliona. 2000. godine zajedno su kupili kuću na plaži u Malibuu, za nepoznat iznos, srušili je i izgradili impresivnu vilu s neverovatnim pogledom na okean.

1 / 12 Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tu kuću iznajmljuju tokom letnjih meseci za čak 250 hiljada dolara mesečno.

2019. kupili su za 2.4 miliona dolara kuću u Santa Moniki, a poseduju i kompleks s više kuća na havajskom ostrvu Kauai, nedaleko od plaže Anini, gde su im komšije Bet Midler, Mark Zakenberg i Ben Stiler, i gde oni sami provode većinu godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs