OBOŽAVA SRBIJU, VLADIMIRA PUTINA SMATRA BRATOM, A DALAJ LAMA MU JE NAJBOLJI PRIJATELJ: Niko nema luđu priču od njega

Slavni glumac Stiven Sigal će 10. aprila ove godine napuniti 71 godinu, a tom prilikom mi se pitamo gde je i šta radi?

Vip priča
Autor:
OBOŽAVA SRBIJU, VLADIMIRA PUTINA SMATRA BRATOM, A DALAJ LAMA MU JE NAJBOLJI PRIJATELJ: Niko nema luđu priču od njega
Životna priča Stivena Sigala, Foto: Mikhail Metzel / TASS / Profimedia

Stiven Sigal živi veoma ispunjenim životom iako već uveliko gazi 8 deceniju života. Poslednjih par godina on putuje po svetu obilazeći prijatelje, a dvojica najboljih prijatelja ovog slavnog glumca su Dalaj Lama i Vladimir Putin.

Stiven Sigal je i jedan od mnogih holivudskih glumaca koji rado ističe da voli Srbiju, pa je tako 2016. godine dobio i državljanstvo naše zemlje, gde je planirao da otvori i studio za borilačke veštine.

Iako veoma popularan glumac i sinonim za borilačke veštine, Stiven Sigal je stekao i mnoge neprijatelje samim tim što je jednom prilikom izjavio kako Vladimira Putina smatra "jednim od najvećih živih svetskih lidera", te kako Putina smatra bratom. S obzirom da je dobio i rusko državljanstvo Sigalu je zabranjen ulazak u Ukrainu.

Stiven Sigal
foto: Profimedia

Gde god se pojavi Stiven Sigal, podigne se velika prašina. Ženio se više puta, često se nalazio na optuženičkoj klupi, a pravi skandal izazvala je optužba na njegov račun za seksualno uznemiravanje.

Sigal je rođen u Mičigenu, a karijeru je započeo kao instruktor aikida u Japanu. Nakon nekoliko godina podučavanja preselio se u Los Anđeles, gde je nastavio tu karijeru, a onda je 1988. godine debitovao na velikom platnu u filmu "Iznad zakona". Nakon toga, uloge su se samo nizale, a oprobao se i kao producent, čak je imao i sopstveni rijaliti program.

Stiven Sigal
foto: Alexander Shcherbak / TASS / Profimedia

Osim borilačkim sportovima i glumom, Sigal se bavio i muzikom. Kako je sam jednom prilikom istakao, obožava da svira gitaru, a svoju muziku opisuje kao mešavinu popa, kantri muzike i bluza. 2005. godine je objavio i svoj album.

Poslovnu crtu oduvek je vešto pokazivao pa je u jednom trenutku lansirao i energetsko piće sa svojim imenom. "Steven Seagal's Lightning Bolt" napitak je koji je tek kratko bio na policama prodavnica, a nakon toga, slavni snagator osmislio je i losion nakon brijanja sa svojim potpisom.

Stiven Sigal
foto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Bogata karijera i buran privatni život

Još dok je živeo u Japanu, venčao se sa Mijako Fujitani, ćerkom instruktora aikida. Zajedno su dobili dvoje dece, Kentara i Ajako. Međutim, sreća nije potrajala pa se par rastao nakon što se Sigal vratio u Ameriku.

Pravi razlog razvoda ipak nije bila udaljenost, već Sigalova nevera. Glumac je uplovio u ljubavnu aferu sa koleginicom Keli Lebrok. Dobili su ćerku i sina, ali ni ovaj brak nije potrajao.

Sigal je je sudbonosno "DA" izgovorio još 2 puta, glumici Adrijen La Rusi i Erdenetuyom Batsukh sa kojom je i danas u vezi i sa kojom ima jedno dete.

Stiven Sigal
foto: Profimedia

Tešle optužbe na račun slavnog glumca

Sigal je imao i probleme sa zakonom nekoliko puta, a velika prašina se podigla nakon optužbi za napastovanje, za šta su ga teretile bivše kolegice. Prvu tužbu dobio je 1995. godine, a posljednjih nekoliko godina je zbog zbog istih optužbi bio česta meta novinara.

Keli Le Brok, Stiven Sigal
foto: Profimedia

Uhvaćen u laži

Zanimljivo je i da je Sigal lagao o svom poreklu tvrdeći da ima italijanske, ruske i japanske korene, što se ispostavilo kao netačno. Međutim, to nije jedina laž kojom se hvalio. Tvrdio je i da se borio protiv Jakuze, pripadnika japanske kriminalne organizacije, kao i da je pomogao u treniranju agenata CIA- e.

Rekao je da govori japanski, ruski i italijanski jezik, ali ne postoji dokaz da govori ijedan osim engleskog.

Čuven je njegov intervju u kojem je sam sebe proglasio seks-simbolom i najpoželjnijim muškarcem na svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs