Ledeni izazov

Eva Longoria izazvala Viktoriju Bekam: Reakcije poznatih kada im se sruči kofa leda na glavu (VIDEO)

Pravila su sledeća: poznata ličnost dopusti da je neko "okupa" kofom ledene vode, a zatim treba da izazove dugu poznatu ličnost da učini isto, kako bi se kampanja što više širila
Vip priča
20:06h Autor:
Eva Longoria izazvala Viktoriju Bekam: Reakcije poznatih kada im se sruči kofa leda na glavu (VIDEO)
Foto: AP
1 / 4 Foto: Printscr / YouTube

Poznate američke zvezde se u sve većem broju odazivaju i uključuju u humanitarnu akciju pod nazivom "Ledeni izazov", a koja ima za cilj podizanje svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi.

http://www.youtube.com/watch?v=M3u8k0zl-mo

Pravila su sledeća: poznata ličnost dopusti da je neko "okupa" kofom ledene vode, a zatim da izazove dugu poznatu ličnost da učini isto, kako bi se kampanja što više širila.

Glumica Eva Longorija hrabro je izdržala polivanje ledom, ali pre nego što je vrisnula od šoka, otkrila nam je ko će se sledeći okupati ledenom vodom. Poručila je Viktoriji Bekam, Melani Grifit i Rikiju Martinu da se spreme.

http://www.youtube.com/watch?v=n3iiffjktBo

Popularni fudbaler Kristijano Ronaldo nije želeo da izostane, pa je svoje ledeno kupanje ovekovečio kamerom i nominovao pevačice Dženifer Lopez i Bijonse.

Dženifer je ubrzo prihvatila izazov i na Instagramu se pohvalila snimkom, a u kupanju su joj pomogli njeni petogodišnji blizanci, Maks i Ema. Pevačica je u dalji izazov pozvala kolegu repera, Pitbula.

http://www.youtube.com/watch?v=ccXo3TItKLM

Neke od zvezda koje su se priključile akciji su i Mark Cukerberg, Bil Gejts, Lejdi Gaga, Kara Delevinj koja je takođe snimak svog "herojstva" objavila na svom Instagram profilu.

A koliko je Viktorija Bekam promenila vereničkih prstenova, saznajte OVDE.

Osim njih, akciji su se pridružili i glumac Miki Rurk, pevačica Gven Stefani, glumica Džesika Alba, kao i voditeljka Opra Vinfri, koja je izazvala poznatog režisera Stivena Spilberga.

Ona je Spilbergu i ostalima koje je nominovala poručila da, ukoliko nema kofu, pozajmiće mu njenu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs