IMALA JE MILIONE I SLAVU, ALI JE IPAK SA 14 GODINA ZAVRŠILA NA ODVIKAVANJU OD ALKOHOLA: Sada se svi krste kad je vide

Čini se da Lana Del Rej ne može da zaustavi strmoglavi pad popularnosti koji traje već skoro tri pune godine

Vip priča
Autor:
IMALA JE MILIONE I SLAVU, ALI JE IPAK SA 14 GODINA ZAVRŠILA NA ODVIKAVANJU OD ALKOHOLA: Sada se svi krste kad je vide
Lana Del Rej, Foto: Profimedia

Sve oči su bile okrenute ka Lani Del Rej kada se pojavila na dodeli nagrada "Billboard Woman in Music 2023". Tom prilikom je obukla žutu midi haljinu dugih rukava, sa kaišem u istoj boji i odgovarajućim zlatnim salonkama.

Pevačica je ostala verna svom retro šik stilu dok je kosu i šminku stilizovala u fazonu koji je bio popularan šezdesetih godina prošlog veka.

Iako je bila vidno srećna i puna samopouzdanja, Lana već mesecima izaziva salvu negativnih komentara zbog toga jer se ugojila još od početka pandemije.

1 / 6 Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsetimo, Lana je veoma talentovana pevačica, tekstopisac i kompozitor, ali njenu popularnost mnogi pripisuju milionima koje ima njen otac Rob Grant. Sama pevačica nikad nije krila da je odrasla okružena luksuzom i blagostanjem, što je po mnogima dovelo u ozbiljan problem sa drogom i alkoholom.

Sama Lanaje za jedan strani magazin izjavila da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica.

Ono što je svima bilo dodatno čudno je što je svog navodnog verenika, pevača Šona Larkina upoznala preko aplikacije za upoznavanje. Par se kasnije u tajnosti verio, ali verovatno i raskinuo veridbu.

Nakon što je odlučila da se povuče iz medija, Lana je fotografisana slučajno u jednom parku u šetnji i svi su ostali zatečeni jer je pevačica za kratko vreme nabacila 15 kilograma viška.

1 / 11 Foto: Profimedia

Od nekadašnje lepotice ostalo je prepoznatljivo samo lice, dok mnogi komentarišu da je i lice uništila koristeći botoks i filere.

Međutim, ipak je najviše pretrpela kreativna strana Lane Del Rej jer je dugo bila u potpunoj ilegali bez koncerata, nastupa i novih pesama.

Sada je napokon izdala singl pod nazivom A&W, a njeni obožavaoci se nadaju velikom povratku popularne pevačice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs