Baš je briga

NE OBAZIRE SE NA OPTUŽBE DA JE "PRAVA KU*KA": Menjala je muškarce kao čarape dok se nije pojavio ON, a ovo ih je spojilo

Kad je Salma Hajek pomislila da nikad neće naći srodnu dušu, pojavio se ON; spojili su ih fudbal, fizika i svemir. Ne obazire se na optužbe da se udala zbog para

Vip priča
Autor:
NE OBAZIRE SE NA OPTUŽBE DA JE "PRAVA KU*KA": Menjala je muškarce kao čarape dok se nije pojavio ON, a ovo ih je spojilo
Ljubavna priča Salme Hajek, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Postoji diskriminacija i prema bogatim muškarcima. Zato što neko ima mnogo novca pomislite da nije dobra osoba, da je materijalista, neko ko nema vrednosti...

I Salma Hajek je tako razmišljala, takav čovek je bilo poslednje što je želela. U razgovor sa - tada nije ni slutila - budućim mužem, upustila se s ovim predubeđenjima. Ali on ih je sve razvejao - uživaju u ljubavi već 17 godina.

Danas je više nego ponosna na svoj izbor, a malo je falilo da joj, posle brojnih pokušaja da nađe srodnu dušu, sreća definitivno okrene leđa.

Meksička lepotica je godinama, strahujući da će ostati sama, padala u zagrljaj momcima kojima je bio važan samo njen izgled. I kad je već pomislila da ju je ljubav zaobišla, pojavio se francuski multimilijarder Fransoa Henri Pino i oborio je s nogu.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Nije ni slutila da će do 39. godine očajnički tragati za gospodinom pravim. Onda su se složile kockice. Svog budućeg muža, čelnog čoveka "Keringa", kompanije za luksuznu robu koja u svojem portfoliju drži brendove poput "Gučija", "Balencijage", "Iv Sen Lorana", "Pume", zvanično je upoznala 29. aprila 2006. u Veneciji. Na otvorenje palate Grasi došla je iz Rima, gde je snimala film.

Nije joj bilo ni na kraj pameti da će joj zaigrati leptirići u stomaku, posebno ne zbog nekog koga je ranije viđala na raznim događajima i ko nije, iz daljine, ostavio neki naročit utisak na nju. Međutim, posle prvog razgovora oboje je pogodila Amorova strela.

Salma Hajek, Fransoa Anri Pino
foto: Profimedia

U Veneciji se Pino nije pojavio u društvu neke lepe pratilje, kako to bogataši često rade, već sestre i brata. Bio je sveže razveden. Držao se malo po strani, ali je prihvatio razgovor sa Salmom. I ako pomislite da je tema koju su izabrali – fudbal – bila neprimerena, debelo ste pogrešili. Lopta je učinila da između njih proradi hemija!

– Iako je konverzacija tekla naoko blesavo, znala sam da je on taj. Fudbal oboje obožavamo, a kad smo se prebacili na nauku, fiziku i razgovor o svemiru, sve je bilo jasno: bio je pametan, šarmantan i duhovit, bila je to ljubav na prvi pogled – priseća se danas.

Neverovatna ljubavna priča ipak nije tekla glatko.

Zavolela ga je, želela je da izgradi život s njim, ali je strahovala da izgovori sudbonosno „da“. Tek posle trećeg pokušaja, 2009. Pino je uspeo da joj stavi prsten na ruku, kad su je roditelji i brat i bukvalno odvukli pred oltar i to baš na Dan zaljubljenih.

Salma Hajek
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par je već izlazio tri godine kada su se venčali, postali su roditelji ćerke Valentine (16) kad je konačno savladala strah od neuspeha i prepustila se „upornom, samouverenom čoveku koji voli jake žene i zna kako da se pobrine za njih“.

Pino je već imao dvoje dece kad je upoznao Hajekovu, sina Fransoa i ćerku Matildu iz prvog braka.

Njihovu ljubav uzdrmala je njegova veza sa supermodelom Lindom Evangelistom, koja mu je rodila drugog sina, Avgustina Džejmsa 2006. godine.

Linda Evanđelista
foto: Profimedia

Sledile su i razmirice oko toga gde će da žive. Salma nije htela da napusti Ameriku, on je insistirao da sviju gnezdo u Francuskoj. Glumica je na kraju rekla da će pristati ako ostane trudna. To se i dogodilo.

Međutim, sledio je šok: lekari su rekli da Salma nosi dete sa Daunovim sindromom. Zbog toga je Pino molio Lindu da odgodi proces priznavanja očinstva. Srećom, predviđanja lekara su se pokazala kao netačna. Valentina Paloma, rođena je 21. septembra 2007. Danas je zdrava i prelepa.

Salma Hajek
foto: Profimedia

Salma se ipak 2008. vratila u SAD, ali Pino nije odustajao od nje. Kupio je kuću u Los Anđelesu, stalno je tu boravio i obnovili su zavete.

Uprkos tome što su zajedno skoro 17 godina, Salma je non stop prozivana da se udala zbog novca i da je „prava kučka“. Ona se na to ne obazire, kao ni na stalne kritike da je kraljica neukusa.

„Pričajte šta hoćete, ja sam srećna žena. Pronašla sam čoveka boljeg od bilo kog za koga sam ikada u životu mogla da zamislim da postoji!“

Salma Hajek
foto: Profimedia

Da joj je ljubav sve a ne novac, pokazala je, kao i njen suprug, bezbroj puta. Uvek je pomagala drugima, a bračni par je nedavno donirao i 100 miliona evra za obnovu crkve Notr Dam u Parizu koju je uništio požar.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs