"BILA SAM ŠABANOVA LJUBAVNICA 15 GODINA": Zvali su je RASTURAČICOM BRAKOVA, a OVAKO je opisivala vrele susrete s pevačem

Ivona Negovanović Cuca sa velikim žarom je govorila o navodnoj vezi sa pevačkom legendom Šabanom Šaulićem.

Vip priča
13:46h Autor:
"BILA SAM ŠABANOVA LJUBAVNICA 15 GODINA": Zvali su je RASTURAČICOM BRAKOVA, a OVAKO je opisivala vrele susrete s pevačem
Kako je Cuca govorila o vezi sa Šabanom, Foto: Printscreen Youtbe/ Kurir Dragan Kadić

Prošlo je tačno četiri godine od tragične smrti muzičke legende Šabana Šaulića, a Srbija i region i danas ne mogu da prihvate tu činjenicu. Pevač je iza sebe ostavio brojne hitove koji su ga učinili besmrtnim, a javnost takođe pamti i aferu koja je sve iznenadila.

Naime, mlada pevačica Ivona Negovanović Cuca okušala je sreću u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a proslavila se nakon što je otkrila da se duže vreme viđala sa kraljem narodne muzike, te da mu je bila ljubavnica.

U jednom intervjuu je otkrila da su se viđali u njegovoj kući u Krčedinu, kao i da je pevačeva supruga Gordana "htela da je unakazi".

Cuca
Cucafoto: Youtube

"Gordana je platila ljude da me unakaze. Želela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vreme za njenu nameru i odmah sam obavestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji".

Cuca je opisala i kako je izgledao njen susret sa Šabanom, a kada su se upozbali ona je imala 14 godina.

 Šaban Šaulić
Šaban Šaulićfoto: Kurir / Vladimir Šporčić

"Imala sam 14 godina kada sam ga srela u kafani u kojoj sam pevala. Svi su mi govorili: 'Šaban te gleda, Šaban te gleda…' Mene je toliko bilo sramota! Razmišljala sam šta on ima da me gleda… Tako je sve počelo. Posle me je vratio iz Bosne u Beograd i tu sam i ostala. Od tada se nikada nismo razdvajali", govorila je Cuca.

Javnost je dodatno bila šokirana time što je mlada pevačica ponosno isticala da je ljubavnica, opisujući to kao jednim od velikih uspeha u njenom životu.

"Kada bih se opet rodila, pristala bih da budem ljubavnica Šabana Šaulića. Volela bih da rodim njegovo dete, slobodna sam devojka i imam pravo na to. Međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao jer bi tu bilo mnogo prepreka. Da nije tako, odavno bih ga rodila, jer su godine i godine iza nas", izjavila je ona 2016. godine za domaće medije.

Nakon pevačeve smrti počelo je još više da se spekuliše o njihovoj aferi, dok je Ivona otvoreno govorila za medije da ju je veoma potresla pevačeva smrt, kao i da je mogla da nasluti da se nešto loše dogodilo.

"Na dan Šabanove smrti sam ustala u 7 ujutru iako se ne budim rano. Odjednom sam osetila glad i pojela sam neku bavarsku kiflu. Kao da sam osetila da se nešto desilo. Potom sam se vratila u krevet kako bih nastavila da spavam. Oko 11 sati sam videla dosta propuštenih poziva. Odmah sam pozvala Šabana na telefon. Zvonilo je, ali se nije javio. Potom sam pozvala kuma, ali se ni on nije javio. Kad smo se konačno čuli, rekla sam mu: "Bato, gde si? Kako je on?" Kum je potom počeo da plače i govorio je: "Ne znam gde je Šaban". Plakali smo zajedno", pričala je Ceca za Republiku i dodala:

"Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem... Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vreme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Volela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati", rekla je ona tada.

Međutim, Ivona se ipak udala i osnovala porodicu, nakon čega se povukla iz javnosti.

Cuca se tada osvrnula i na pevačevu suprugu Gordanu i istakla da se ona nikada nije mirila sa tim da ju je Šaban voleo, te da je na sve načine pokušavala da ih razdvoji.

Gordana Šaulić
Gordana Šaulićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

"Gordana je samo želela Šabanov novac. Njoj su samo pare bile na umu. Šaban je bio skroman čovek koji je vozio fijat stilo, a pored toga je imao i zeleni džip koji mu je na kraju Goca uzela. Stalno joj je govorio: 'Šta će nama ove kućerine silne!'. On se pored mene osećao srećno i nije želeo da ide kod Goce. Mene nije interesovao njegov novac niti sam ikada nešto uzela od njega. Bila mi je važna samo njegova ljubav. Iskreno, Goci ja nisam smetala upravo jer su je samo zanimale pare. Međutim, godine su prolazile, a mi smo bili i dalje zajedno, pa joj nije bilo svejedno", objasnila je ona tada.

Podsetićemo, Ivona se tada našla i na meti oštrih komentara, a govorili su joj i da je "najpoznatija rasturačica brakova u Srbiji".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs