Terapija morem

Lepa Brena otišla na krstarenje: Oporavak nastavlja na luksuznoj jahti!

Brena će i bez nadzora fizijatra na palubi raditi vežbe, kao i jogu, koja je u potpunosti opušta
Vip priča
23:16h Autor:
Lepa Brena otišla na krstarenje: Oporavak nastavlja na luksuznoj jahti!
Foto: Kurir

Lepa Brena, koja se uspešno oporavljala u Novom Vindolskom posle preloma i operacije desnog zgloba i levog lakta, otišla je u nedelju ujutru na krstarenje Jadranom, na kom će provesti nekoliko dana - piše Kurir.

Suprug pevačice, proslavljeni teniser Slobodan Boba Živojinović, iznajmio je luksuznu jahtu, da bi sa ženom i prijateljima uživao na otvorenom moru i tako sprečio mogućnost da ih neko od domaćih paparaca uslika.

A kako se sestre Kardašijan provode na jahti, pogledajte OVDE.

- Breni su lekari dali dozvolu da krstari Jadranskim morem jer se ona iz dana u dan oseća sve bolje. Da ne bi boravila samo u hotelskom kompleksu, Boba je iznajmio jahtu, na kojoj će boraviti do kraja nedelje, što je pevačicu veoma obradovalo.

Pred ukrcavanje Brenu su lekari detaljno pregledali i uz preporučenu terapiju dali joj instrukcije kako da se ponaša tokom boravka na brodu - priča izvor blizak pevačici i nastavlja:

Koliko će Lepoj Breni još trebati da se oporavi, saznajte OVDE.

- S obzirom na to da joj je skinut gips s leve ruke, a stavljen novi na desnu, Brena će i bez nadzora fizijatra na palubi raditi vežbe, kao i jogu, koja je u potpunosti opušta. Nakon krstarenja pevačica se vraća u hotel, a zatim će posetiti lekara koji ju je operisao. Ukoliko sve bude bilo kako su ortopedi predvideli, ona će se vratiti u Srbiju. Njen oporavak teče uspešno zbog podrške koju dobija od najbližeg okruženja i Brena se često šali na račun nezgode koja ju je snašla - završava dobro obavešteni izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs