Odlazak seks bombe

MUŠKARCI SU BILI LUDI ZA NJOM, RADILI BI SVE ŠTO JE ONA HTELA: Dok ih je glumica odbacivala iz jednog VAŽNOG razloga

Rakel Velč se udavala četiri puta, a izlazila je i sa holivudskim zvezdama Stivom Mekvinom, Vorenom Bitijem i Dadli Murom. Ni sa jednim muškarcem se nije dugo zadržala

Vip priča
08:23h Autor:
MUŠKARCI SU BILI LUDI ZA NJOM, RADILI BI SVE ŠTO JE ONA HTELA: Dok ih je glumica odbacivala iz jednog VAŽNOG razloga
Rakel Velč, Foto: Profimedia

Glumica Rakel Velč, koja se pojavila u preko 40 filmova, otvoreno je 2015. govorila Pirsu Morganu u njegovoj emisiji „Životne priče“ o svom dramatičnom ličnom životu, neuspelim brakovima, zadivljujućoj figuri i statusu seks simbola.

Na pitanje zašto misli da joj brakovi nisu uspeli, kazala je da „ne voli da ima muškarca pored sebe“.

„Sviđa mi se to što radim, zapravo uživam što sam ja – ja i što od toga zarađujem jako dobro. Srećna sam. Ne moram da imam kraj sebe muškarca“, objasnila je.

Za nju je sve bilo pitanje moći i mogućnosti da se probije, a smatrala je da se to muškarcima ne sviđa.

„Mislim da im se to dopada u početku, atraktivna sam i to im prija. Sviđa im se cela gungula oko mene, ali ne baš i činjenica da sam ja, kada zajedno odemo na neko mesto, osoba na koju se svi fokusiraju. To jednostavno ne funkcioniše dobro u muško-ženskom odnosu.“

Rakel Velč
foto: Shutterstock

Rakel se od svog četvrtog supruga, ugostitelja Ričarda Palmera, rastala 2003. godine, posle četiri godine braka. Prethodno je bila udata za glumca i producenta Andrea Vajnfelda od 1980. do 1990. godine, a pre njega je bio Patrik Kertis, producent, sa kojim je bila u braku od 1967. do 1972. godine. Njen prvi muž, čije je prezime ostavila, bio je Džejms Velč. Bili su u braku pet godina, od 1959. do 1964. godine.

Objasnila je da ne žali ni za jednim od svojih brakova.

„Gajila sam iskrena osećanja prema svim tim muškarcima. Mislila sam da možemo da stvorimo sjajan zajednički život, ali to se nije dogodilo. Nije išlo ni meni ni njima".

Na pitanje Pirsa da li bi se ponovo venčala, uprkos godinama, odgovorila je:

Rakel Velč
foto: Shutterstock

„Nisam baš sigurna, nisam tako dobra u tome.“

Međutim, zvezda - koja je uživala u nekim "platonskim sastancima" poslednjih godina – tvrdila je da je potpuno srećna:

"Osećam da sam imao veoma lep život. Ne znam šta me još čeka, ali to me ne muči toliko."

Između brakova se, inače, zabavljala sa holivudskim zvezdama Stivom Mekvinom, Vorenom Bitijem i Dadli Murom.

Rakel Velč
foto: Profimedia

Glumica, koju su smatrali jednom od najlepših žena na planeti, stekla je slavu 60-ih i 70-ih godina prošlog veka, ali je zaista bila katapultirana u vrhunskee superzvezde nakon uloge u filmu „Milion godina pre nove ere“ (1966.), ne samo zbog svog izgleda u krznenom bikiniju.

Rakel Velč
foto: Profimedia

Kada su je pitali kako se zaista oseća u vezi sa kultnim promotivnim fotografijama, onima na kojima pozira na kamenu otkrivajući svoju zadivljujuću figuru u obliku peščanog sata, nasmejala se i složila se da joj je prijala pažnja.

„Izgleda da svaka osoba znala ko sam ja!“

Rakel Velč
foto: Profimedia

To ju je učinilo vrhunskim pin-ap zvezdom, a u sličnoj odeći se pojavila i u u filmovima „Flareup“ i „Bedazzled“. Međutim, nikada se nije skinula u potpunosti, a jednom je čak odbila i šefa Plejboja Hjua Hefnera, čime se zaista ponosila.

„To ne radite ako ste određena vrsta žene. Ja sam ćerka svog oca i jednostavno se ne ponašaš tako“, poručila je.

Na kraju je ipak pozirala za Plaiboj 1979. godine, noseći visoko izrezani crveni kupaći kostim. Dobila je mnogo novca bez pokazivanja golotinje.

Rakel Velč
foto: Profimedia

Prisetila se:

„Pozvali su me u kancelariju da razgovaram s Hefnerom. Bio je u bade-mantilu. Povela sam svog advokata sa sobom, sela ispred njega i rekla, 'U čemu je problem Hju što neću da se skinem?' a on je rekao 'Pa nema sisa i nema dupeta. Dosadno je’. Ipak smo potpisali ugovor.“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs