10 DANA NAKON UDAJE, GLUMICA JE SPAVALA SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Sada se pojavila sa UNIŠTENIM licem i osmehom DŽOKERA

Glumica Deniz Ričards (51) sada je u fokusu medija nakon što je njena nekadašnja drugarica Brendi Glanvil u javnost iznela neke čudne detalje njihove veze

Vip priča
Autor:
10 DANA NAKON UDAJE, GLUMICA JE SPAVALA SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Sada se pojavila sa UNIŠTENIM licem i osmehom DŽOKERA
Deniz Ričards, Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Deniz Ričards (51) pojavila se juče u prvi put u javnosti nakon što je njena drugarica Brendi iznela u medije priču kako su njih dve imale seksualne odnose, samo 10 dana nakon što se Denis udala za njenog muža Arona Fajpersa.

Ovo nije prvi put da se Deniz suočava sa skandalom. Spekuliše se da je Denis nedavno imala niz estetskih zahvata, nakon što je primećena sa vidljivo "iskrivljenim" osmehom i punijim usnama.

Deniz Ričards
foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Do sada nije komentarisala navode Brendi koja je rekla kako ona nije "jedina "domaćica" (aludirajući na rijaliti u kojem su obe učestvovale a zove se "Holivudske domaćice") sa kojom je Denis spavala."

Brendi Glandvil
foto: Lauren Menowitiz / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još 2020. godine Brendi, bivša žena Edija Sibrijana otvoreno je pričala kako je imala aferu sa Denis samo 10 dana nakon što se glumica udala za svog supruga Arona.

Navodno je Denis bila ta koja je poljubila Brendi, a potom je "odvukla" u toalet jednog restorana gde su nastavile intimnost.

Deniz Ričards
foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon toga se Denis, navodno uplašila i rekla Brendi kako mora da ćuti o svemu, jer će je njen suprug "ubiti" ako sazna šta se desilo.

Denis Ričards je inače poznata i kao bivša žena Čarlija Šina, sa kojim ima dvoje dece.

1 / 10 Foto: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs