SA 9 GODINA POSTALA JE MILIONERKA: Blagoslov je postao njeno PROKLETSTVO dok je NJEN NEPRIJATELJ najbolje pazio na nju

Lisa Meri Prisli je sa 9 godina nasledila ogromno bogatstvo i to je bio njen blagoslov i njeno veliko prokletstvo

Vip priča
10:57h Autor:
SA 9 GODINA POSTALA JE MILIONERKA: Blagoslov je postao njeno PROKLETSTVO dok je NJEN NEPRIJATELJ najbolje pazio na nju
Lisa Meri Prisli preminula u 54 godini, Foto: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lisa Meri Prisli (54), ćerka Elvisa i Prisile Prisli, preminula je u svojoj kući, a sumnja se na srčani udar.

Lisa je rođena u Memfisu, Tenesi, 1. marta 1968., tačno devet meseci nakon Elvisova i Prisilinog venčanja. S 4 godine preselila se u Los Anđeles s majkom nakon razvoda njenih roditelja 1973. godine.

Elvis je preminuo u avgustu 1977. kada je Lisa Meri imala 9 godina, čime je postala naslednica njegovog imanja uz dedu Vernona Prislija i prabaku Mini. Nakon njihove smrti 1979. i 1980., ona je postala jedini naslednik, a takođe je nasledila očevu rezidenciju u Grejslendu.

"Uvek bi me probudio da pevam usred noći, sela bih na sto i pevala", prisetila se Lisa Meri vremena s Elvisom.

"Sećam ga se kao svog oca, ali on je bio vrlo uzbudljiv tata."

Elvis Prisli
foto: Profimedia

U oktobru 1988. Lisa Meri udala se za Denija Kia, muzičara iz Čikaga, s kojim je dobila dvoje dece: ćerku Rajli 1989. i sina Bendžamina 1992. Nakon pet i po godina braka, par se razveo u maju 1994.

Nepunih mesec dana kasnije udala se za pevača Majkla Džeksona, kojeg je prvi put upoznala na jednom od koncerata svog pokojnog oca u Las Vegasu kada je imala 7 godina, a kralj popa je još uvek bio član porodičnog benda.

"Jako sam zaljubljena u Majkla, posvetila sam svoj život tome da budem njegova žena. Razumem ga i podržavam ga", rekla je tada.

Majkl Džekson
foto: Profimedia

Dve godine kasnije Lisa i Majkl Džekson su raskinuli.

Godine 2000. Lisa se verila za muzičarem Džonom Osajcem, a sa njim raskida kada je upoznala glumca Nikolasa Kejdža sa kojim je nastavila da se zabavlja.

Dve godine kasnije, Lisa Mari i Kejdž su se venčali na tajnoj ceremoniji na Havajima na 25. godišnjicu Elvisove smrti. Međutim, manje od četiri meseca nakon venčanja, par je objavio da se razvodi.

Nikolas Kejdž i Lisa Mari Prisli
foto: Profimedia

Četvrti brak sklopila je 2006. s Majklom Lokvudom, s kojim je Lisa dve godine kasnije dobila ćerke bliznakinje, Harper i Finli. Lisa Mari je potom podnela zahtev za razvod u junu 2016., a razvod je okončan 2021. godine. Otkako su se razveli, njih dvoje su bili upleteni u stalnu bitku oko starateljstva nad svojom decom.

Interesantna je činjenica da je upravo bivši suprug našao Lisu Meri u kući, onesveštenu, nakon što se nije javljala na telefon. Pozvao je hitnu pomoć, koja je nastavila reanimaciju sve do bolnice gde je proglašena smrt.

Na kraju je ispalo da se o njoj najbolje starao njen "neprijatelj" s kojim je vodila mučnu bitku oko starateljstva.

1 / 10 Foto: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs