Kako se opuštaju i šta vole

Hobiji poznatih dama: Skupljanje bodeža, pletenje, slagalice, video igre!

Bijonse čita krimi romane, Kejti Holms šije sa ćerkom Suri, a Kameron Dijaz surfuje
Vip priča 23.07.2014. - 11:02h Autor: gloria.hr
Foto: Reuters

Poznate dame, uprkos mnogobrojnim obavezama, uvek pronađu način da se malo opuste i da uživaju u slobodnim aktivnostima i hobijima kojima odvrate misli od gustog rasporeda. Neke zvezde slažu slagalice, neke crtaju, a neke skupljaju bodeže. Saznajte koji su to "zvezdani hobiji".

 

Bijonse

 

Kada nije na svetskoj turneji, ne dizajnira odeću ili ne snima spotove za ceo album odjednom, Bijonse se najradije opušta uz čitanje krimi romana, kojima nedeljno posvećuje po nekoliko sati.

 

Brak Bijonse i Džej Zija ne funkcioniše kako treba. OVDE saznajte više o tome.

 

Anđelina Džoli

 

Anđelina Džoli je u prošlosti bila poznata po izjavama da spava sa noževima i oko vrata nosi malu epruvetu krvi, pa od nje ni ne možemo da očekujemo uobičajeni hobi. Lepa glumica, naime, skuplja bodeže sa udaljenih krajeva sveta.

 

Nakon 10 godina Anđelina ponovo glumi sa Bredom Pitom. OVDE saznajte više o tome.

 

Kameron Dijaz

 

Lepa dugonoga glumica Kameron Dijaz je spojila prijatno sa korisnim i od svog hobija napravila je svakodnevno vežbanje. Naime, Kameron uživa u surfovanju i svaki slobodan trenutak provodi na talasima.

 

Kako izgleda najizazovnija glumičina naslovnica za jedan poznati časopis pogledajte OVDE.

 

Dženifer Lorens

 

Oskarovka Dženifer Lorens je izjavila da je samo obična devojka koja je slučajno postala slavna, pa tako ima i obične hobije. Slikanje, pletenje i video igre su njena glavna razbibriga kojom se opušta.

 

Tejlor Svift

 

Možda bi mnogi pretpostavili da su njeni hobiji izlasci i pisanje pesama o bivšim ljubavima, međutim popularna pevačica Tejlor Svift uživa u pravljenju novogodišnjih snežnih kugli.

 

Rijana

 

Iako voli da šokira javnost svojim odvažnim modnim kombinacijama koje su često predmet rasprave – slavna pevačica Rijana u slobodno vreme se opušta slažući slagalice. Kaže kako, ona uživa u spajanju komadića u jednu smislenu celinu.

 

Kako su se poznate cice hvalile vrućim slikama u bikiniju pogledajte OVDE.

 

Kejti Holms

 

Kejti Holms slobodno vreme najradije provodi sa ćerkom. S obzirom da je ona u detinjstvu vreme provodila šijući s majkom, u istoj aktivnosti se trudi da uživa i sa svojom Suri.

 

Mila Kunis

 

Lepa Mila Kunis ima krajnje neočekivani hobi. Naime, glumica je veliki fan serijala Zvezdane staze, a opsednuta je i video igricama, pa stalno igra mnogobrojne onlajn igre.

 

Šta je Mila nedavno poručila muškarcima pročitajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs