PRIČA DA VIŠE NE STARI I DA SA 73 GODINE IZGLEDA KAO DA JOJ JE 23: Ali zašto Vera Vang krije da ima 2 ćerke?

Vera Vang je jedna od najuspešnijih dizajnerka na svetu, ali o njenom privatnom životu znamo samo ono što ona želi da znamo, jer istinu pažljivo čuva

Vip priča
18:29h Autor:
PRIČA DA VIŠE NE STARI I DA SA 73 GODINE IZGLEDA KAO DA JOJ JE 23: Ali zašto Vera Vang krije da ima 2 ćerke?
Foto: Profimedia

Vera Vang ima 73 godine, ali svi koji je znaju kažu da je prestala da stari kad je imala 23 godine. Ona kaže da je mladolikost rezultat dobrih gena ali i izbalansirane ishrane i redovne vežbe. Vera ne krije da svaki dan prešači, da vodi računa, te da pije dosta vode, a večeru menja sa čašom votke.

Međutim, ono što intrigira ceo svet je činjenica da Vera ima dve odrasle ćerke koje su skoro sasvim nepoznate javnosti.

Vera Vang
foto: Profimedia

Pošto se o njima veoma malo zna, a skoro da se nikad ne slikaju sa svojom poznatom majkom, javnost je zaključila da ih Vera krije.

Ali istina je sledeća:

Vera Vang je radila u modnom časopisu Vog, bila je jedna od glavih ljudi tamo: "Mislila sam da ću uvek biti jedna od onih modnih sestara koje žive, jedu i dišu modu."

A, onda je došlo do preokreta. U četrdesetoj godini Vera je odlučila da napravi preokret u svom životu. Udaje se za Artura Bekera, pokreće sopstveni dizajn gde radi samo venčanice, a potom u 41. godini usvaja ćerku Sesiliju, a potom i Džozefin Beker.

Vera Vang
foto: Profimedia

Devojčice su od malena bile sa majkom iza kulisa modnih pista. Međutim, Vera kaže da nikad nije bila stroga majka: "Moja mama je bila mama-lavica, ja sam više hipi-mama!"

Devojčice su odrastala uz slavnu majku, ali nikad nisu imale želju da se bave istim poslom ili da budu ispred reflektora.

Iako su duboko cenile trud i rad svoje majke, devojčice su krenule drugim putem. Obe su završile prestižne fakultete i danas imaju 32 i 29 godina, žive samostalno i veoma povučeno.

Njihov izbor je da se ne eksponiraju kao ćerke Vere Vang.

Iako nikad ne izlaze sa njom na crveni tepih, dobro su poznate užem krugu modne dizajnerke.

Sama Vaera Vang je uvek naglašavala da su joj upravo ćerke glavna modna inspiracija.

"Moda zahteva sveže ideje, uvek smo u trci za inovativnim idejama, a meni su ćerke glavna inspiracija," rekla je dizajnerka.

Iako mnogi smatraju da Vera krije svoje ćerke, istina je da dizajnerka oseća najveći ponos i sreću misleći na njih, a dobro znate za pravilo da sreća voli tišinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs