Najbolje od najboljeg

NAJLEPŠE VENČANICE VERE VANG: Evo kako su u njima izgledale najveće svetske zvezde! (FOTO)

Nositi venčanicu Vere Vang, stvar je prestiža. Pogledajte kako izgledaju njene haljine za veliki dan na svetskim zvezdama

Moda
Autor:
NAJLEPŠE VENČANICE VERE VANG: Evo kako su u njima izgledale najveće svetske zvezde! (FOTO)
Foto: Profimedia

Vera Vang, 72-godišnje američke dizajnerka, kreirala je venčanicu u kojoj se udala glumica Isa Rej, pevačica Arijana Grande, manekenka Lili Aldridž, Maraja Keri, Viktorija Bekam, ali i brojni likovi na velikim i malim ekranima.

Isa Rej

Krajem juna na jugu Francuske američka glumica Isa Rej udala se za Luisa Dijamea, a na taj poseban dan nosila je dve venčanice Vere Vang. Za samu ceremoniju odabrala je model bez naramenica, srcolikog izreza na grudima i rukom našivenim Čantili čipkom s kristalnim ukrasima.

Na večernjoj zabavi nosila je haljinu dubokog V dekoltea i donjim delom od tila.

Gven Stefani

Prva venčanica Vere Vang koju je Gven Stefani nosila kad se udala za Blejka Šeltona 3. jula ove godine bila je bez naramenica, izrađena od svile i tila, s velom na kojem su izvezena njihova imena kao i imena njene dece.

Druga venčanica koju je za taj poseban dan dizajnirala Vera Vang je zapravo večernja mini haljina bez naramenica, od tila i svile s izvezenom rajskom pticom koja simbolizuje par i njihovo troje dece.

Arijana Grande

U dugoj venčanici od svile u krem boji i s dubokim izrezom na leđima u junu 2021. sudbonosno "da" rekla je Daltonu Gomezu pevačica Arijana Grande.

Tina Kunaki

Venčanicu od tila Vere Vang s duboko izrezanim, srcolikim dekolteom, za venčanje s glumcem Vincentom Kaselom odabrala je lepa francuska manekenka Tina Kunaki.

Lili Oldridž

Lili Oldridž u venčanici sirena kroja s dugim, raskošnim šlepom udala se 2011. za muzičara Kejleba Folovila, frontmena rock grupe Kings of Leon.

Viktorija Bekam

Slavna Viktorija Bekam, i sama dizajnerka, udala se za Dejvida Bekama 1999. godine u venčanici sa korzetom Vere Vang.

Ivanka Tramp

Za venčanje s Džaredom Kušnerom 2009. Ivanka Tramp imala je ideju koju je Vera Vang pretočila u stvarnost, odnosno metre i metre svile i tila. Trampova ćerka usko je sarađivala sa slavnom dizajnerkom kako bi stvorila venčanicu iz snova za koju je inspiracija bila venčanica glumice Grejs Keli.

Čelsi Klinton

Još jedna bivša prva ćerka Amerike nosila je 2010. venčanicu slavne dizajnerke, koja je ujedno porodična prijateljica Klintonovih. Raskošna kreacija bez rukava, što je zaštitni znak Vere Vang, imala je nabranu svilenu suknju od organze, gornji deo je bio prekriven tilom, a u struku je stegnuta bogato ukrašena kaišem.

Hajli Biber

Manekenka je na dan venčanja 2019. kad se udala za pop senzaciju Džastina Bibera promenila čak tri haljine, a među njima se našla i jedna s potpisom Vere Vang. Reč je o venčanici spuštenih ramena, koja prati liniju tela, a mladenka ju je nosila uz – patike. "Jako sam srećna što je obukla i ludovala u njoj i što ih je nosila uz patike", rekla je nakon toga Vangova.

Maraja Keri

Raskošna venčanica Maraje Keri u stilu princeza iz bajki, nije se pokazala kao srećan izbor. Pevačica ju je nosila na venčanju s Tomijem Motolom 1993, a jednom je prilikom priznala da je brak bio toliko nesrećan da je razmišljala da spali venčanicu. Ali umesto toga ponovo ju je obukla u videospotu "We Belong Together".

Ališa Kiz

U venčanici Vera Vang inspiriranoj grčkim boginjama udala se 2010. za muzičara Šviza Beaca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs