tužna priča

TRAGIČNA SUDBINA OBELEŽILA JE ŽIVOT EVE RAS: "Pre 10 godina zbog OVOGA sam krenula na Brankov most da skočim"

Glumica Eva Ras doživela je tužnu sudbinu kada je izgubila muža i ćerku, koje nikada nije prežalila. Uprkos tragičnom životu, često ume da se našali na svoj račun.

Vip priča
Autor:
TRAGIČNA SUDBINA OBELEŽILA JE ŽIVOT EVE RAS: "Pre 10 godina zbog OVOGA sam krenula na Brankov most da skočim"
Foto: Fonet

Naša istaknuta glumica Eva Ras ima niz glumačkih ostvarenja po kojima je narod pamti. Glumica se često pojavljuje u javnosti, a njene izjave posebno privlače pažnju.

Poznato je da je Eva veoma mlada ostala udovica, a nakon muževljeve smrti nikada nije želela da uđe u novi emotivni odnos. Često je umela i da se našali na taj račun, zbog čega je ljudima posebno postala simpatična.

Eva Ras
foto: Instagram / alicenonabitapiuq

"Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako volela i nisam htela da bacam senku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: ''Daj mi opet tako divnog čoveka kao što je on bio''. Da je Bog hteo da ja imam tako divnog čoveka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa... I tako sam ja stavila taj čuveni katanac.", rekla je glumica jednom prilikom.

Ona je ispričala i da je njen odnos sa suprugom bio jedinstven, te da su savršeno funkcionisali.

"Živeli smo ljubav, a ne svakodnevni život. On je radio šta je on hteo, ja sam radila šta sam ja htela, a kada bismo bili zajedno, delili bismo ljubav. O poslovima nikada nismo međusobno razgovarali, to je bio sekundarni deo našeg braka. Mi se nismo mogli nagledati jedno drugoga, obožavali smo kada smo jedno drugome u blizini.", objasnila je Eva.

Glumica često u javnosti ističe da zaslužuje bolji tretman kao istaknuta glumica, te da ju je bilo sramota da traži nacionalnu penziju, zbog koje je jednom prilikom imala suicidne misli.

Eva Ras
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Više puta sam pokušala da izvršim samoubistvo. Pre 10, 11 godina kad su se pojavile nacionalne penzije, bilo me je silno sramota da sam ja potpisala molbu da mi daju nacionalnu penziju. Sramota me je bilo da konkurišem i da ne dobijem nacionalnu penziju i onda sam krenula na Brankov most da izvršim samoubistvo.", rekla je ona.

Glumičin život zauvek je obeležila i tragedija, odnosno smrt njene jedine ćerke Krune.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs