ezra miler

DROGA, SILOVANJE, OTMICA, ZAVOĐENJE MALOLETNICA: Nakon spiska teških optužbi, slavni glumac napokon progovorio

Poznati glumac napokon progovorio o svom ponašanju koje je pokazao poslednjih godina i koji je javnost oštro osudila.

Vip priča
Autor:
DROGA, SILOVANJE, OTMICA, ZAVOĐENJE MALOLETNICA: Nakon spiska teških optužbi, slavni glumac napokon progovorio
Ezra Miler, Foto: Profimedia

Ezra Miler se proslavio u horor filmu pre skoro deset godina"Moramo da pričamo o Kevinu" u kojem maltretira svoju porodicu i na kraju ubija svoje drugove u školi, oca i sestru. Glumac koji nije binaran i koristi zamenice oni/njih, bio je u problemima sa zakonom nekoliko puta u poslednjih nekoliko godina, a sada je odlučio da progovori.

Ezra je ove godine više puta hapšen na Havajima zbog napada, optužen je za maltretiranje žene u Nemačkoj, optužen da je nekoga davio na Islandu, da je u Vermontu ugostio troje male dece i njihovu majku u "nebezbednom okruženju", optužen je za tešku provalu u Vermontu, i optužen je za neprikladan odnos sa mladom osobom koju je upoznao kada je imala samo 12 godina. Uprkos svim kontroverzama, i dalje se čini da će Ezrin film "The Flash" biti objavljen.

Ezra Miler
foto: Profimedia

Evo šta je Ezra Miler rekao u izjavi...

U novoj izjavi koju je objavio Ezrin predstavnik, glumac se izvinio za svoje postupke.

- Pošto sam nedavno prošao kroz vreme intenzivne krize, sada razumem da imam složene probleme sa mentalnim zdravljem i počeo sam da se lečim, rekao je Ezra u izjavi za Variety. Želim da se izvinim svima koje sam uznemirio vojim prošlim ponašanjem. Posvećen sam da uradim neophodan posao da bih se vratio u zdravu, bezbednu i produktivnu fazu u svom životu.

Predviđeno je da se Fleš pušta u bioskopima 23. juna 2023.

Ezra Miler
foto: Profimedia

Podsećamo na neke od optužbi

Dvadesetdevetogodišnji glumac popularnog filma Fleš ugostio je 25-godišnju majku i njeno troje male dece na farmi u Vermontu, što zabrinjava oca dece, prema novom izveštaju.

Rolling Stone je u četvrtak (23. juna) izvestio da dva izvora koja poznaju situaciju veruju da je to "nebezbedno okruženje za decu", navodeći da je "oružje bez nadzora razbacano po kući na Milerovom imanju od 96 jutara".

Izvor je takođe tvrdio da je jedno od dece, 1, pokupilo metak i stavio ga u usta. Majka tvrdi da joj je glumac pomogao da pobegne od "nasilnog bivšeg" i "pomogao mi da konačno mogu da imam bezbedno okruženje za svoje troje veoma male dece".

Ezra Miler
foto: Profimedia

Otac je negirao optužbe za zlostavljanje.

- Ezrin kućni ranč je za nas bio utočište za lečenje. Možda ima vatreno oružje u svrhe samoodbrane i čuva ga u delu kuće u koji deca nikada ne ulaze... Moja deca su u stanju da se više prepuste svom izlečenju zbog sigurnosti i nege koju im je Ezra obezbedio, rekla je ona anonimno izdanju.

Majka i deca, starosti od jedne do pet godina, navodno žive na farmi u Stamfordu u Vermontu od sredine aprila nakon što su se u martu sreli u Hilu na Havajima. Otac dece tvrdi za Rolling Stone da je Ezra obezbedio let sa Havaja za ženu i njenu decu, navodno bez znanja oca, koji navodno nije mogao da vidi ili razgovara sa svojom decom od njihovog odlaska.

- Imam loš osećaj u stomaku. Želim da idem po svoju decu, ona mi znače kao ceo svet, rekao je on za medije.

1 / 6 Foto: Profimedia

Dva izvora takođe navode da je bilo česte i teške upotrebe marihuane pred decom, uz "malo brige o pravilnoj ventilaciji". Otac tvrdi da pokušava da skloni svoju decu sa farme od aprila, a ova vest stiže dok roditelji 18-godišnjakinje pokušavaju da odvuku Ezru od svoje ćerke.

Prema dokumentaciji, Ezra, tada 23-godišnjak, upoznao je Tokata Iron Eies kada je imala samo 12 godina, kada je Ezra bio u poseti rezervatu Standing Rock u Severnoj Dakoti. Tokatini roditelji tvrde da su ona i Ezra razvili prijateljstvo. Tvrde da ju je Ezra odvezao u London 2017. da gleda film "Fantastične zveri i gde ih pronaći" kada je ona imala 14, a Ezra 25 godina.

Takođe tvrde da ju je snabdevao alkoholom i marihuanom, kao i LSD-om.

Roditelji tvrde da je Ezra poremetio njeno školovanje do te mere da je napustila školu u decembru prošle godine. Odleteli su u Ezrin dom u Vermontu u januaru ove godine po svoju ćerku i otkrili da ona kod sebe nema vozačku dozvolu, ključeve od automobila, bankovnu karticu i druge važne stvari. Njeni roditelji takođe tvrde da su pronašli modrice na njenom telu i navode da ih je Ezra napravio.

Tokatini roditelji tvrde da je pobegla u Njujork kako bi se ponovo spojila sa zvezdom, i od tada je putovala u mesta uključujući Vermont, Havaje i Los Anđeles. Njih dvoje su zajedno uočeni u klubu na Havajima na snimcima TMZ-a.

- Ezra koristi nasilje, zastrašivanje, pretnju nasiljem, strah, paranoju, zablude i drogu da bi održao vlast nad mladom adolescentkinjom Tokatom, tvrde u dokumentima.

Kažu da je Ezra takođe odlučio za nju da Tokata nebinarna transrodna osoba, kada se prethodno izjasnila da je "nebinarna, kvir, gej". Takota je na društvenim mrežama rekla da je psihički stabilna, a njen "drug" Ezra joj je pomogao u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs